16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Lilly Wachowski – Μας λέει γιατί τελικά δεν θα είναι συν-σκηνοθέτης στην τέταρτη ταινία Matrix.

Η Lilly Wachowski, συν-σκηνοθέτης της αρχικής τριλογίας Matrix, εξήγησε γιατί δεν ήθελε να σκηνοθετήσει και πάλι για τη νέα ταινία του franchise.

Σύμφωνα με το The Wrap, μιλώντας στο πάνελ του Showtime στο TCA (Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών), η Wachowski αναφέρθηκε στην απουσία της από το “The Matrix Resurrections”, εξηγώντας ότι βρήκε την ιδέα του “να πάει πίσω” στην καριέρα της “κατηγορηματικά μη ελκυστική” και ότι δυσκολεύτηκε να βρει το κίνητρο για να επιστρέψει στο franchise μετά από μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή της.

 

“Δεν ήθελα να έχω περάσει τη μετάβασή μου και να έχω περάσει αυτή τη μεγάλη αναστάτωση στη ζωή μου, την αίσθηση απώλειας από τη μητέρα και τον πατέρα μου, για να θελήσω να πάω πίσω σε κάτι που είχα κάνει πριν και κάπως να περπατήσω παλιά μονοπάτια που είχα περπατήσει, δεν μου φαινόταν συναισθηματικά ικανοποιητικό και ήταν πραγματικά το αντίθετο”, εξήγησε η Wachowski. “Σαν να πήγαινα να ζήσω σε εκείνα τα παλιά παπούτσια κατά έναν τρόπο. Και δεν ήθελα να το κάνω αυτό”.

Η τελευταία φορά που η Wachowski δούλεψε πάνω σε ταινία ήταν στο “Jupiter Ascending” το 2015 με την αδερφή της, Lana, η οποία σκηνοθετεί μόνη της την τέταρτη προσθήκη του Matrix. Ομολόγησε ότι ένιωθε “απόλυτα εξουθενωμένη” από τη δουλειά που συνέχισε κατευθείαν από το “Cloud Atlas” στο “Jupiter Ascending” και μετά την πρώτη σεζόν του “Sense8” στο Netflix.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

“Ο κόσμος μου κατέρρεε, σε κάποιο βαθμό, ακόμα κι όταν εγώ, ξέρεις, έβγαινα από το αβγό μου. Οπότε χρειαζόμουν αυτόν τον καιρό μακριά από τη βιομηχανία”, είπε. “Χρειαζόμουν να ξανασυνδεθώ με τον εαυτό μου ως καλλιτέχνιδα. Και το έκανα αυτό πηγαίνοντας πίσω στο σχολείο και ζωγραφίζοντας και τέτοια. Και πήρα αυτή την απόφαση, Οπότε ξεκίνησα να ζωγραφίζω εκείνο το καλοκαίρι με τη μητέρα μου και τότε η Lana έλαβε μία κλήση από το Netflix ότι ήθελαν κι άλλη σεζόν. Και είπα, ‘Δεν μπορώ να το κάνω'”.

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο υλικό από την τέταρτη Matrix ταινία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της στο CinemaCon την Τρίτη. Το στούντιο επίσης επιβεβαίωσε ότι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου sequel θα είναι “The Matrix Resurrections”.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο