14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΕΟΝ TV: Η νέα πλατφόρμα συνδρομητικής της NOVA

Την επόμενη ημέρα της συνδρομητικής της πλατφόρμας παρουσίασε σήμερα η NOVA, η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο «τεχνολογία, καλό περιεχόμενο και χαμηλή τιμή» όπως διευκρίνισαν τα στελέχη της εταιρεία σε σχετική ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους.

Η επόμενη ημέρα της Nova ακούει στο όνομα EON ΤV. Πρόκειται για μια πλατφόρμα Android TV, η οποία έχει αναπτυχθεί από την μητρική United και παραμετροποιηθεί από την Nova στην Ελλάδα και η οποία μετρά ήδη 2 εκατ. χρήστες στις λοιπές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Στα χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας περιλαμβάνονται το Multiscreen, δηλαδή οι συνδρομητές μπορούν με μια καλή σύνδεση να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο της EON TV από την τηλεόρασή τους, έξυπνη ή όχι, καθώς κι από το pc, το laptop, το tablet ή και το smartphone τους. Η συνδρομή υποστηρίζει παράλληλη θέαση από τρεις οθόνες, συγκεκριμένα από μια τηλεόραση που θα είναι συνδεδεμένη με τον αποκωδικοποιητή από μια δεύτερη smart TV μέσω της ειδικής εφαρμογής κι από μια κινητή συσκευή. Πέρα από το Multiscreen η EON υποστηρίζει live και «on demand» παρακολούθηση, παρακολούθηση περιεχομένου έως και 7 ημέρες πίσω (catch up 7 ημερών) ακόμα και δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης στα ελληνικά, η οποία κατά την διάρκεια της παρουσίασης έδειξε να ανταποκρίνεται άμεσα.

Η πλατφόρμα είναι επίσης έξυπνη, ώστε να προτείνει τηλεοπτικό περιεχόμενο στους χρήστες ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον υποστηρίζει βέβαια και δυνατότητα αναζήτησης του on demand περιεχομένου με τρεις διαφορετικούς τρόπους : με τον τίτλο, με το είδος ή και με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

eon

Έμφαση στο περιεχόμενο

Από άποψη περιεχομένου οι συνδρομητές θα έχουν διαθέσιμο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο μέσα από 9 σχετικά κανάλια, 4 κανάλια Novacinema και 7 παιδικά κανάλια. ΝΑ θυμίσουμε ότι από το ελληνικό πρωτάθλημα η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσο για τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, ανακοινώθηκε κι επισήμως ότι θα μεταδίδει όλους τους αγώνες της Premier League για τις επόμενες 6 σεζόν. Παράλληλα στα κανάλια Novasports θα βρίσκει κανείς και άλλους διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου όπως Laliga, Bundesliga, Ligue 1, Copa italia, κύπελο Γαλλίας. Το αθλητικό περιεχόμενο της Nova θα περιλαμβάνει περισσότερους από 3.000 live αγώνες σε πάνω από 40 κορυφαίες διοργανώσεις και τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, γκολφ, βόλεϊ, ποδηλασίας και άλλα.

Στα 4 κινηματογραφικά κανάλια αντίστοιχα, θα βρίσκει κανείς σειρές και ταινίες από μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο όπως UNIVERSAL, SONY PICTURES, MGM, WARNER BROS και οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν πρώτοι 300 αποκλειστικές πρεμιέρες και να έχουν πρόσβαση σε έναν κατάλογο με 500 και πλέον πρόσφατα και δημοφιλή blockbuster.

Εμπλουτισμένο θα είναι μάλιστα και το παιδικό περιεχόμενο, με 7 παιδικά κανάλια συνεχόμενης ροής χωρίς διαφημίσεις εκ των οποίων τα τρία απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Να σημειωθεί ότι η νέα πλατφόρμα περιλαμβάνει περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, ειδικό παιδικό τηλεχειριστήριο και λειτουργίες γονικού ελέγχου.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Από 10 ευρώ η συνδρομή

Τα παραπάνω θα προσφέρονται μέσω της EON μόλις στην τιμή των 10 ευρώ και ο πρώτος μήνας θα είναι δωρεάν. Αν μάλιστα οι συνδρομητές συνδυάσουν την EON με σταθερή τηλεφωνία και Internet 50 Gbps το πακέτο θα κοστίζει 30 ευρώ.

Αντίστοιχα θα υπάρχει διαθέσιμη και η EON+ η οποία θα δίνει πρόσβαση και στα 9 κανάλια Nova Sports με μηνιαία συνδρομή 23 ευρώ. Αν η EON+ συνδυαστεί με σταθερή τηλεφωνία και Internet 100 Gbps θα κοστίζει 43 ευρώ.

«Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην συνδρομητική τηλεόραση με στόχο να κάνουμε προσιτό το καλό περιεχόμενο σε κάθε ελληνικό σπίτι. Στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε την διείσδυση της συνδρομητικής στην Ελλάδα» ανέφερε σχετικά ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της NOVA. «Η ΕΟΝ είναι η πιο δημοφιλής τηλεοπτική πλατφόρμα στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη και με αυτή η Nova ξανασυστήνει την τηλεόραση στην Ελλάδα και αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα, συνδυάζοντας πρωτοποριακή τεχνολογία με συναρπαστικό αποκλειστικό premium περιεχόμενο, σε προσιτή τιμή χωρίς ψιλά γράμματα» προσέθεσε.

«Αυτή θα είναι η καλύτερη τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια της Nova, με την επόμενη σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη και πιο πλούσια. Με αποκλειστικές συνεργασίες που περιλαμβάνουν τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά blockbusters, αλλά και το καλύτερο αθλητικό θέαμα με την προσθήκη της Premier League από τον Αύγουστο του 2022 και για τις επόμενες 6 σεζόν. Με τόση μεγάλη ποικιλία αποκλειστικού περιεχομένου, κάθε εβδομάδα στη Nova θα είναι γεμάτη δυνατό πρόγραμμα με τις καλύτερες προτάσεις των κινηματογραφικών studios και live αθλητικό θέαμα από τις κορυφαίες διοργανώσεις» προσέθεσε από πλευράς της η κα Κική Σιλβεστριάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Nova Media.

Να σημειωθεί ότι το λανσάρισμα της EON TV , σηματοδοτεί και την σταδιακή κατάργηση της αντίστοιχης υπηρεσίας που είχε λανσάρει παλαιότερα η NOVA με την επωνυμία Nova Go, με την εταιρεία να διευκρινίζει ότι προχωρά ήδη σε σχετική ενημέρωση των συνδρομητών για την μετάβαση στην νέα πλατφόρμα, εφόσον βέβαια το επιθυμούν.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο