22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Blackview Νέο μέλος ήχου: Budget TWS Bluetooth Earbuds AirBuds 6 έρχεται με κομψό σχεδιασμό και κορυφαίο ήχο

Μία από τις κορυφαίες σειρές προϊόντων για το Blackview είναι η σειρά TWS AirBuds. Η κυκλοφορία των AirBuds 1, AirBuds 2 και AirBuds 3 έχουν επιτύχει εξαιρετικά θετικά σχόλια στην αγορά του προϋπολογισμού ήχου και έχει γίνει η τέλεια επιλογή καθημερινής ακρόασης. Τον Ιούλιο, η κυκλοφορία του AirBuds 5 Pro, με τεχνολογικές ανακαλύψεις σχετικά με τη μείωση του θορύβου και την ποιότητα του ήχου, δημιούργησε θόρυβο στην αγορά υψηλότερης ποιότητας και έγινε η καλύτερη εναλλακτική λύση ακύρωσης θορύβου στην κατηγορία των Apple, Bose και Sony κ.λπ. Η Blackview έχει κάνει μεγάλες εκπλήξεις στην εμπειρία ακρόασης. Πρόσφατα, ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τον Νοέμβριο ένα ζευγάρι εξαιρετικά προσιτά ακουστικά TWS που ονομάζονται AirBuds 6 με κορυφαίο ήχο και απίστευτη διάρκεια μπαταρίας για τους χρήστες. Τι άλλο να περιμένουμε λοιπόν;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν από το Blackview Official, τα AirBuds 6 υιοθετούν την κλασική σχεδίαση μισό στο αυτί, σε σχήμα οβάλ με μακρύ κυλινδρικό στέλεχος και κομψό φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας. Σύμφωνα με την ομάδα σχεδίασης της Blackview Audios, τα AirBuds 6 έχουν υποβληθεί σε εκατοντάδες βελτιστοποιήσεις περιγράμματος και βελτιώσεις για την καλύτερη εφαρμογή, την αποφυγή πτώσης και την ελαχιστοποίηση της κούρασης του αυτιού κατά τη μακροχρόνια χρήση. Οι χρήστες έχουν πάντα τη βέλτιστη άνεση ακοής για τη μέγιστη καθηλωτική ακρόαση.

Επιπλέον, τα AirBuds 6, που αποκάλυψε ο μηχανικός από το Blackview Audio R&D Division, θα εξοπλιστούν μ’ ένα δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης 13 mm για να προσφέρει καθαρά φωνητικά, πλούσιες οργανικές αρμονίες και δυνατά μπάσα. Επιπλέον, το εξαιρετικά ευαίσθητο σύνθετο διάφραγμα PU και PEEK είναι προσεκτικά ρυθμισμένο για να παράγει εξαιρετικά αυθεντικό και ισορροπημένο ήχο. Οι χρήστες θα αισθανθούν την τελειότητα κάθε νότας στα αυτιά τους και θα εντυπωσιαστούν από το ευρύ φάσμα συναισθημάτων που μπορούν να προκαλέσουν τα ακουστικά.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των εκτεθειμένων προδιαγραφών είναι η αξιοσημείωτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όλα τα προϊόντα Blackview, από ανθεκτικά τηλέφωνα, mainstream smartphone, tablet έως ακουστικά, μπορούν να παραμείνουν τροφοδοτημένα περισσότερο για να προσφέρουν αδιάκοπη απόλαυση. Με βάση τις δοκιμές του Blackview Laboratory, τα AirBuds 6 μπορούν να διαρκέσουν 5 ώρες με μία μόνο φόρτιση και με τη θήκη φόρτισης να προσφέρει έως και 20 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής.

Παρόλο που πρόκειται να αποκαλυφθούν περισσότερα χαρακτηριστικά, το Blackview AirBuds 6 φημολογείται ότι υιοθετεί προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, ανίχνευση στο αυτί, αδιαβροχοποίηση με IPX7, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3 και έξυπνα χειριστήρια σε απροσδόκητα φιλική τιμή. Ένα πράγμα είναι σίγουρο – οι χρήστες της Blackview θα έχουν μια ικανοποιητική εμπειρία ήχου. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία. Κάντε κλικ εδώ για να μείνετε συντονισμένοι.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο