16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις για το 11.11 από την Blackview, με έκπτωση έως και 44%!

Κάθε χρόνο, οι εκπτώσεις στις 11.11 δίνουν στους ανθρώπους έναν πολύ καλό λόγο για να αποκτήσουν μια νέα ηλεκτρονική συσκευή με λιγότερο κόστος. Για όσους περιμένουν να έρθει η ημέρα της 11ης Νοεμβρίου, η έκπτωση 11.11 από την Blackview, μια γνωστή μάρκα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, είναι ήδη ζωντανή και καλύπτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, με έως και 44% έκπτωση, επιτρέποντάς σας να επιδοθείτε στο ξεφάντωμα αγορών.

 

Οδηγός αγορών:

  • Εξωτερικό rugged κινητό
  • Tablet
  • Laptop
  • Ακουστικά
  • Smartwatch

 

Εξωτερικό rugged κινητό

Εάν γνωρίζετε καλά την Blackview, πρέπει να έχετε μάθει ότι το εξωτερικό ανθεκτικό τηλέφωνο είναι η πρώτη της γραμμή και έχει μια σταθερή πολύ καλή φήμη. Αυτά τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν – βασικά μπορούν να επιβιώσουν από πτώση, πτώση στο νερό και συνεχή έκθεση σε βρωμιά και σκόνη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή ζωή όπως το συνηθισμένο τηλέφωνο, αλλά τα ξεπερνούν όταν πρόκειται για σκληρά περιβάλλοντα, για να υποστηρίξουν έναν σκληροτράχηλο και περιπετειώδη τρόπο ζωής. Σε αυτή την προσφορά, η Blackview, ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες, βγάζει τη ναυαρχίδα της σε προσφορά.

 

Ανθεκτικά τηλέφωνα 5G

Η Blackview έθεσε προς πώληση τις δύο 5G ναυαρχίδες της, Blackview BL6000 Pro και Blackview BL5000. Και οι δύο είναι συσκευές υψηλής τεχνολογίας με κορυφαίες προδιαγραφές. Η διαφορά είναι ότι το πρώτο έχει υψηλότερες διαμορφώσεις αποκλειστικά από άποψη υλικού και διαθέτει επεξεργαστή υψηλότερης τεχνολογίας, μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης, επαγγελματική κάμερα κ.λπ., που υπερέχει σε κάθε περίσταση. Το τελευταίο είναι κινητό αφιερωμένο με ένα επαγγελματικό σύστημα παιχνιδιών που εξασφαλίζει μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού ενώ επιτρέπει στον χρήστη να γλιστρήσει μέσω πολλαπλών εργασιών.

 

Πληροφορίες έκπτωσης

  • Blackview BL6000 Pro, 599,99 $ 379,99 $, έκπτωση 37%. Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.
  • Blackview BL5000, 499,99 $ 299,99 $, έκπτωση 40%. Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.

 

Θερμικά ανθεκτικά τηλέφωνα

Τα τηλέφωνα Blackview θερμικά ανθεκτικά, Blackview BV9900 Pro, Blackview BV9800 Pro, Blackview BV6600 Pro (από το υψηλό έως το οικονομικό τέλος) είναι εξοπλισμένα με μια ενσωματωμένη κάμερα θερμικής απεικόνισης FLIR Lepton®, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει και να μετράει τη θερμότητα. Αυτό όχι μόνο παρέχει νέους και συναρπαστικούς τρόπους προβολής του κόσμου, αλλά λειτουργεί επίσης ως ένα χρήσιμο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για τον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων από εσωτερικούς σε εξωτερικούς χώρους, όπως ηλεκτρικές βλάβες.

 

Πληροφορίες έκπτωσης

  • Blackview BV9900 Pro, 499,99 $ 399,99 $, 20% έκπτωση. Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.
  • Blackview BV9800 Pro, 449,99 $ 349,99 $, έκπτωση 22%. Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.
  • Blackview BV6600 Pro, 399,99 $ 249,99 $, έκπτωση 38%. Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.

 

Tablet

Τις περισσότερες φορές, αναμένουμε από μια συσκευή να είναι ευέλικτη — να κάνει τα πάντα, διατηρώντας τη δυνατότητα να είναι φορητή. Για αυτό είναι κατασκευασμένο το tablet Blackview Tab 10. Είναι ένα υβριδικό tablet που μπορεί να λειτουργήσει και ως τηλέφωνο, καθώς διαθέτει υποδοχή διπλής SIM για σύνδεση στο δίκτυο ενώ λειτουργεί και ως φορητός υπολογιστής με δυνατότητα υποστήριξης εξωτερικού πληκτρολογίου. Δεδομένων των ευρειών εφαρμογών του, τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή για αβίαστη πολλαπλή εργασία, μια ιδανική οθόνη FHD+ 10,1 ιντσών για εξαιρετική οπτική διασκέδαση, εργασίες παραγωγικότητας και διαθέτει μπαταρία 7480 mAh για μακροχρόνια χρήση με μία μόνο φόρτιση. Το λειτουργικό σύστημα Doke OS_P 1.0, που βασίζεται στο πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android 11, μπορεί να κάνει τους χρήστες με γνώσεις τεχνολογίας να αισθανθούν ακόμα πιο συναρπαστικά, καθώς διαθέτει όλες τις μοντέρνες λειτουργίες Android για να παραμένει στην κορυφή των πιο πρόσφατων τεχνολογιών και, επιπλέον, έχουν αναπτυχθεί ειδικά χαρακτηριστικά από την Blackview, όπως το Dark Mode για μειωμένη καταπόνηση των ματιών σε χαμηλό φωτισμό, το App Freezer για τον περιορισμό των εφαρμογών που εκτελούνται αθόρυβα, το System Manager που δίνει ώθηση στη συνολική απόδοση. Συνολικά, το Tab 10 είναι χρήσιμο και εύχρηστο για οποιαδήποτε περίσταση.

 

Πληροφορίες έκπτωσης

  • Blackview Tab 10, 199,99 $ 189,99 $, έκπτωση 5%. Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.

 

Laptop

Εάν η οθόνη 10,1 ιντσών του Tab 10 είναι λίγο μικρή για εσάς παρά την ευελιξία της, μην ψάχνετε άλλο, ο φορητός υπολογιστής Blackview Acebook1 είναι για εσάς. Διαθέτει μια μεγάλη οθόνη FHD 14 ιντσών για μια αξιοσημείωτη οπτική πανδαισία, είτε για τηλεπαρακολούθηση είτε για ανάγνωση ειδήσεων. Διαθέτει επίσης δύο ηχεία υψηλής ποιότητας BOX για την παραγωγή βελτιωμένης στερεοφωνικής ποιότητας — ιδανική για βιντεοδιασκέψεις, οικιακά πάρτι. Το κυρίως σώμα είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής, με βάρος 1,3 kg και ύψος 16,3 mm, που σας κάνει να εργάζεστε και να παίζετε με στυλ. Το πιο σημαντικό είναι ότι το Acebook1 προσφέρει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις αυτής της προσφοράς, έκπτωση 44%. Η εντυπωσιακή προσφορά μοιάζει με κλοπή. Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, μην χάσετε χρόνο για να αρπάξετε αυτήν την ευκαιρία τώρα ή ποτέ.

Πληροφορίες έκπτωσης

  • Blackview Acebook1, 499,99 $ 279,99 $, έκπτωση 44%. Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.

 

Ακουστικά

Τα ασύρματα ακουστικά προφανώς κερδίζουν την τάση σε σχέση με τα ενσύρματα στις μέρες μας λόγω της απόλυτης ευκολίας και απλότητάς τους. Για κάποιον που θέλει κορυφαία απόδοση χωρίς κορυφαία τιμή από ασύρματα ακουστικά, τα Blackview AirBuds 5 Pro είναι η σταθερή σας επιλογή. Παράγουν κορυφαίο ήχο με τεχνολογία μείωσης θορύβου τριπλού μικροφώνου σε συνδυασμό με τεχνολογία βελτιωμένης υβριδικής ενεργού ακύρωσης θορύβου (ANC) για βάθος μείωσης θορύβου 35 dB. Και φαίνεται τόσο καλό όσο ακούγεται. Ο σχεδιασμός στο αυτί με τα μαλακά ακουστικά εγγυάται άνεση όλη την ημέρα. Επιπλέον, παρέχει πέντε μεγέθη μαλακών άκρων για προσαρμοσμένη εφαρμογή. Συνολικά, είναι αριστοκρατικό για χρήση γραφείου, καθώς και αρκετά αξιόπιστο για να προστατεύει από το θόρυβο για το χρόνο μετακίνησης.

Πληροφορίες έκπτωσης

  • Blackview AirBuds 5 Pro, 89,99 $ 59,99 $, έκπτωση 33%. Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.

 

Smartwatch

Για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να κρατάς τον εαυτό σου με κίνητρο όλη την ώρα. Εδώ έρχεται το έξυπνο ρολόι Blackview X5 — για να ανάψει την φωτιά από μέσα και να σας βοηθήσει να συμβαδίσετε με τους στόχους φυσικής σας κατάστασης. Έρχεται με 9 λειτουργίες επαγγελματικού αθλητισμού και μπορεί να μετρήσει βήματα, μίλια, θερμίδες, καρδιακούς παλμούς κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, ώστε να κατανοείτε καλύτερα τις προπονήσεις σας και να σας δίνει κίνητρο για να πετύχετε τον στόχο φυσικής κατάστασης κάθε φορά. Πληροί την αδιάβροχη βαθμολογία IP68 — σας συνοδεύει σε τρέξιμο στη βροχή ή κολύμπι στην πισίνα. Επιπλέον, διαθέτει καθιστική υπενθύμιση και οθόνη ύπνου για αυτοφροντίδα. Οι πιο χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν την εμφάνιση καιρού, τον απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας του τηλεφώνου, τη λήψη ειδοποιήσεων κειμένου, εφαρμογής, κλήσεων από το τηλέφωνό σας, ώστε να είστε συνδεδεμένος ενώ κάνετε δραστηριότητες.

Πληροφορίες έκπτωσης

  • Blackview X5, 59,99 $ 39,99 $, έκπτωση 33%. Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.

 

Οι εκπτώσεις Blackview 11.11 θα λήξουν στις 11 Νοεμβρίου. Ο χρόνος τρέχει. Μην χάσετε χρόνο για να αγοράσετε ένα. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προαναφερθέντα προϊόντα καθώς και άλλες ωραίες προσφορές.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο