22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέρετε πως θα κερδίσετε πλούσια δώρα πληρώνοντας φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ!?

Συνεχίζεται η πληρωμή των δόσεων φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, προσφέροντας μια σημαντική «ανάσα» αποσυμφόρησης στα υπόλοιπα σημεία πληρωμών.  Η υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών, μέσω της Tora, είναι διαθέσιμη σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα.

 

Παράλληλα, όσοι επιλέγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για δώρα τεχνολογίας και δώρο-επιταγές.

Eυθύμης Κατσαβριάς, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αγ. Παρασκευή

Όπως εξηγεί ο κ. Eυθύμης Κατσαβριάς, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αγ. Παρασκευή, «με κάθε πληρωμή, κερδίζεις 1 συμμετοχή στην εβδομαδιαία κλήρωση και διεκδικείς δώρα, όπως iphone, τηλεοράσεις, tablets και δώρο-επιταγές για τα καταστήματα Public. Χρειάζεται μόνο κάποιος να καταχωρίσει τον αριθμού του κινητού τηλεφώνου μετά την πληρωμή του λογαριασμού του. Το ίδιο ισχύει και για την πληρωμή όλων των υπόλοιπων λογαριασμών».

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

«Εδώ εξοφλούνται όλοι οι λογαριασμοί ενός νοικοκυριού: σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet, ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες, συνδρομητική τηλεόραση, καθώς και οφειλές δημοσίου και ασφαλιστικών ταμείων. Το πλεονέκτημά μας είναι το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες πληρωμής καθημερινά, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον κόσμο. Οι συναλλαγές γίνονται και μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, διευκολύνοντας τους φορολογούμενους στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου», προσθέτει ο κ. Κατσαβριάς.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Eυθύμη Κατσαβριά στην Αγ. Παρασκευή

Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου και αφορούν στις πληρωμές λογαριασμών που έχουν πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο