14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

OPPO Reno7: νέες διαρροές φαίνεται να επιβεβαιώνουν την κυκλοφορία νέων smartphone με σχέδια εμπνευσμένα από το iPhone και νέα ονόματα προϊόντων

Η OPPO σχεδιάζεται να παράγει σύντομα διαδόχους της σειράς smartphone της μεσαίας κατηγορίας Reno6. Τώρα, ορισμένες διαρροές μπορεί να θέτουν το ντεμπούτο αυτών των συσκευών της σειράς 7 χωρίς αμφιβολία. Οι νέες πληροφορίες φαίνεται επίσης να επικυρώνουν άλλες που δείχνουν μια νέα (και πιθανώς καθυστερημένη) κατεύθυνση στη σχεδίαση των τηλεφώνων.

Η σειρά Reno 7 – ή Reno7, μάλλον, όπως αναφέρουν οι τελευταίες διαρροές – θεωρείται ότι αποτελείται από μια παραλλαγή βανίλιας και Pro, καθώς και μια SE για πρώτη φορά. Οι πρώτες 2 από αυτές έχουν εμφανιστεί τώρα σε νέες και υποτιθέμενες επίσημες αφίσες, μία από τις οποίες προφανώς έχει εγκατασταθεί σε κινεζική τοποθεσία εκτός σύνδεσης εκ των προτέρων, πιθανόν κατά λάθος.

Αυτό συμβαίνει επειδή η δεύτερη νέα αφίσα προσδιορίζει μια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 25 Νοεμβρίου 2021. Και οι δύο νέες εικόνες δείχνουν επίσης ένα ενημερωμένο πλαίσιο, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο το vanilla 7 όσο και το 7 Pro (τουλάχιστον) θα παρουσιαστούν με επίπεδες οθόνες και άκρες, όπως αυτές του Reno6.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ωστόσο, και οι δύο απεικονίζονται τώρα να έχουν δραστικά διαφορετικές, ορθογώνιες καμπύλες κάμερας, με το Pro να είναι αυτό με την περίτεχνη μονάδα δύο τόνων που φέρεται να εντοπίστηκε νωρίτερα. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η OPPO μπορεί να έχει κάτι πρωτότυπο να προσφέρει στους θαυμαστές της σε περίπου 4 ημέρες από τώρα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο