16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρίτη και αργοπορημένη φαίνεται ότι είναι η Samsung στα κινητά με κάμερα των 200MP!

Υπήρξαν φήμες για ένα smartphone 200MP στα σκαριά. Ωστόσο, από τώρα, δεν υπάρχει smartphone στην αγορά με αυτόν τον αισθητήρα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το @UniverseIce, η Motorola θα κάνει το ντεμπούτο της κάμερας 200MP της Samsung. Επιπλέον, ο χρήστης, αποκάλυψε ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με αυτόν τον αισθητήρα το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. Όσο για τη Samsung, το πρώτο της smartphone με 200MP θα φτάσει το 2023. Αν και η Samsung ανέπτυξε αυτήν την τεχνολογία, δεν θα είναι η πρώτη που θα τη χρησιμοποιήσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung αποτυγχάνει να κάνει ντεμπούτο στη νέα της τεχνολογία. Θυμηθείτε ότι το Xiaomi CC9 Pro έκανε το ντεμπούτο της κάμερας 100MP της Samsung (ο πρώτος αισθητήρας 100MP στον κόσμο). Μόλις δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου smartphone 100MP, βρισκόμαστε πλέον στην εποχή των smartphone 200MP.

Σύμφωνα με αναφορές, το μοντέλο αισθητήρα 200MP της Samsung είναι το ISOCELL HP1. Βασίζεται στην πιο προηγμένη τεχνολογία 0,64μm της Samsung και διαθέτει ISOCELL HP1 εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης σε μικρή συσκευασία. Αυτό μπορεί να ενσωματωθεί τέλεια σε διάφορα smartphone του σήμερα.

Προκειμένου να επιδιώξει ένα πιο ακραίο εφέ λήψης σε χαμηλό φωτισμό, η ISOCELL HP1 υιοθετεί τη νέα τεχνολογία ChameleonCell, ως τεχνολογία σύνθεσης pixel. Μπορεί να χρησιμοποιήσει λειτουργία 4×4, 2×2 ή full pixel ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης. Επομένως, το ISOCELL HP1 τριών αστέρων μπορεί να συντεθεί σε μεγάλα pixel 1,28μm, δημιουργώντας δοκιμές 50MP, μεγάλα ή συνθετικά pixel 2,56μm, δημιουργώντας δοκιμές 12,5MP. Επιπλέον, η κάμερα 200MP της Samsung υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 8K 30 fps, εγγραφή βίντεο 4K 120 fps, και ούτω καθεξής.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ SAMSUNG ISOCELL HP1 200MP

Το Staggered HDR είναι επίσης διαθέσιμο: αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να έχετε ένα ευρύ δυναμικό εύρος 100 dB. Το σύστημα τραβάει λήψεις με γρήγορες, μεσαίες και μεγάλες ταχύτητες κλείστρου για να εκθέσει με ακρίβεια τις σκιές και τα τονισμένα σημεία. Στη συνέχεια, συνδυάζει αυτά τα δεδομένα σε μια ευκρινή, λεπτομερή εικόνα, ακόμη και όταν φωτογραφίζετε σε συνθήκες μικτού φωτισμού.

Τέλος, υπάρχει γρήγορη και ακριβής αυτόματη εστίαση που βασίζεται στην τεχνολογία ανίχνευσης φάσης Double Super PD. Αυτό το σύστημα έχει διπλάσια pixel AF από το Super PD. Τα εικονοστοιχεία διαθέτουν φακούς μικρο-αυτόματης εστίασης, που σας επιτρέπουν να εστιάσετε πιο γρήγορα σε θέματα που κινούνται γρήγορα.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Για να διευκολύνει τους χρήστες να απαθανατίσουν φευγαλέες στιγμές, η Samsung εξόπλισε το ISOCELL HP1 με γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην τεχνολογία ανίχνευσης φάσης Double Super PD του αισθητήρα εικόνας. Η τεχνολογία Double Super PD περιέχει διπλάσια pixel αυτόματης εστίασης από το Super PD. Αυτά τα pixel διαθέτουν μικροφακούς AF που σας επιτρέπουν να εστιάσετε σε αντικείμενα που κινούνται γρήγορα και να τραβήξετε εκπληκτικό περιεχόμενο.

Με την πρωτοποριακή ανάλυση και τις τεχνολογίες αιχμής, το ISOCELL HP1 προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε έναν εντελώς νέο κόσμο λεπτομέρειας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε στιγμή με έναν αισθητήρα εικόνας που έχει σχεδιαστεί για μια νέα εποχή φωτογραφιών μέσω κινητού τηλεφώνου.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο