14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GTA 6: Το πρώτο screenshot κρυμμένο μέσα στο GTA Trilogy;;

Μια εικόνα ενός σπιτιού στην ανανεωμένη έκδοση του GTA: San Andreas πυροδότησε την εικασία των φαν ότι είναι, στην πραγματικότητα, το πρώτο screenshot του Grand Theft Auto 6.

Έχοντας δημοσιευθεί στα forums του GTA, η εικόνα βρίσκεται ανάμεσα σε φωτογραφίες στον τοίχο του Inn του Lil’ Probe και, με κάποιον παράξενο τρόπο, έχει ξεκινήσει μια νέα θεωρία συνωμοσίας ότι η Rockstar έχει βάλει κρυφά την πρώτη εικόνα του GTA 6 στα τελευταία remasters της.

Η εικόνα, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω tweet, απλά δείχνει μια μπροστινή όψη ενός όχι και τόσο χαρακτηριστικού σπιτιού, αν και με ένα UFO να κρέμεται πάνω από αυτό. Η ίντριγκα προέρχεται από το γεγονός ότι ακόμη και οι πιο ένθερμοι φαν του GTA δεν μπορούν να εντοπίσουν από πού προήλθε αυτό το μοντέλο σπιτιού.

 

Η υψηλή ποιότητα των γραφικών στην εικόνα σημαίνει ότι οι φαν δεν πιστεύουν ότι προέρχεται από την ίδια την Τριλογία του GTA, αλλά το σπίτι φαινομενικά δεν μπορεί να βρεθεί μέσα στο GTA 5. Αυτό αναπόφευκτα οδήγησε σε συζήτηση σχετικά με την κατάληξη της εικόνας, και γιατί η Rockstar θα την συμπεριλάμβανε, ειδικά σε ένα δωμάτιο γεμάτο αναφορές UFO, ένα διάσημο κέντρο δημιουργίας θεωριών για τους φαν της σειράς GTA.

Προηγούμενες φήμες έχουν προτείνει ότι το GTA 6 θα μπορούσε να επιστρέψει σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από το Μαϊάμι, και ο χρήστη igrobar εντόπισε ένα πραγματικό σπίτι στη Boca Raton (που βρίσκεται βόρεια του Μαϊάμι) που φέρει εντυπωσιακές ομοιότητες με το στιγμιότυπο οθόνης. Η Rockstar είναι γνωστή για τον επανασχεδιασμό κτιρίων από την πραγματική ζωή μέσα στις φανταστικές πόλεις του, και οι φαν έχουν κολλήσει στην ιδέα ότι αυτή η εικόνα είναι μια συγκεκριμένη υπόδειξη για το σκηνικό.

GTA Forums user igrobar's comparison of the real-life house with the GTA Trilogy mystery house.GTA Forums user igrobar’s comparison of the real-life house with the GTA Trilogy mystery house.

As enticing as all this is, it’s of course nothing more than speculation at this point – the image could just as easily be unused concept imagery, environmental testing, or simply an image made or repurposed for the game. We’ve contacted Rockstar for comment.

Όσο δελεαστικά και αν είναι όλα αυτά, δεν είναι τίποτα περισσότερο από εικασίες σε αυτό το σημείο και η εικόνα θα μπορούσε εξίσου εύκολα να είναι αχρησιμοποίητες concept εικόνες, περιβαλλοντικές δοκιμές, ή απλά μια εικόνα που έχει φτιαχτεί ή επανατοποθετηθεί για το παιχνίδι. Το IGN έχει επικοινωνήσει με την Rockstar για σχόλιο.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Είτε πρόκειται για μια εικόνα του GTA 6 είτε όχι, φαίνεται ότι έχουμε πολύ χρόνο να περιμένουμε για να παίξουμε πραγματικά το παιχνίδι. Αν και γνωρίζουμε ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη, πρόσφατες αναφορές έχουν προτείνει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2024 ή το 2025, κάτι που έρχεται σε συνδυασμό με την προετοιμασία της Take-Two για μια σημαντική αύξηση στις μεγάλες κυκλοφορίες παιχνιδιών. Ακούσαμε επίσης ότι ο Dr. Dre φτιάχνει νέα μουσική για το GTA, και ότι η Rockstar δουλεύει πάνω σε κάποια εντυπωσιακά ηχητική τεχνολογία για τα NPC.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο