20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Είδατε το μοναδικό KKmoon φορητό ηλεκτρικό πριόνι χειρός με μόλις 23.99€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago!?

Όσοι έχετε κάποιο τζάκι, έχετε κήπο, κάνετε δουλειές με δέντρα, ξύλα, κτλ, η παρουσία ενός φορητού ηλεκτρικού πριονιού που να μπορείτε να το χειριστείτε ακόμα και με το ένα χέρι είναι κάτι το απαραίτητο και το ξέρετε. Κάτι σαν το KKmoon φορητό ηλεκτρικό πριόνι χειρός, που θα το βρείτε με μόλις 23.99€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, για να σας έρθει γρήγορα και φυσικά ΧΩΡΙΣ καθόλου τελωνείο!

Το KKmoon φορητό ηλεκτρικό πριόνι χειρός είναι κατασκευασμένο από ABS και μέταλλο. Θα το βρείτε σε μαύρο χρώμα. Το πριόνι λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 21V, 6500mAh. Η αλυσίδα που έχει είναι με μήκος 130mm και συνολικό μήκος στα 390mm. Η ταχύτητα που κινείτε η αλυσίδα είναι στα 5m/s. Το μέγεθος του πριονιού είναι 310 * 98 * 106mm και της μπαταρίας 118 * 75 * 55mm. Όλο μαζί έχει διαστάσεις 314 * 125 * 106mm και βάρος 1181g.

Το φορητό πριόνι έχει ασύρματο σχέδιο, είναι ελαφρύ, φορητό και εύκολο στη μεταφορά. Υιοθετεί κινητήρα χωρίς ψήκτρες, με χαμηλό θόρυβο, χωρίς σπινθήρα και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εξοπλισμένο με απεριόριστα μεταβλητή λειτουργία αλλαγής ταχύτητας, το κάνει χρήσιμο και πρακτικό. Φέρει εργονομικό σχεδιασμό λαβής, για χρήση με το ένα χέρι και μακροχρόνιο κράτημα που δεν θα κουράσει τα χέρια σας. Έρχεται με υψηλή απόδοση εργασίας, υψηλή ακρίβεια τοποθέτησης και χαμηλό θόρυβο. Χάρις την γρήγορη ταχύτητα κοπής 5 m/s, έχουμε πρακτικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή σταθερότητα και υψηλή απόδοση. Η πλάκα καθοδήγησης μήκους 130 mm, με σχέδιο προφυλακτήρα, αποτρέπει το πέταγμα πριονιδιού πάνω σας. Ιδανικό για κλάδεμα, σχίσιμο καυσόξυλων, κοπή ξύλων κ.λπ.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-e14251eu.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/04/order_icon_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με 23.99€ το φοβερό φορητό ηλεκτρικό πριόνι χειρός Kmoon μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου από την Γερμανική αποθήκη του Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! έβαλα χθες παραγγελιά τη πλήρωσα και σήμερα μου ζητάνε 15 δολάρια για μεταφορικα

    Dear Polychronis Papadakis,

    Thanks for shopping with us.

    So sorry to tell you that your shipping address is far from the shipping origin,which is beyond our delivery range.

    So you may need to pay the extra shipping fee.

    Would you like to pay 15 USD for the ship cost so that we can send your order ?

    Here is the link that you can buy the same value and offer us the order number.

    Choose 15 quantities and then pay for it.

    https://www.cafago.com/en/p-x17-1.html

    Thank you for your support and cooperation.

    Waiting for your reply.

    Regards

    Alice

    • Καλημέρα. Θέλεις κάπως να μου στείλεις τον αριθμό παραγγελίας, να μιλήσω με το μαγαζί, να δω τι έχει γίνει!?

        • Όπως σου έγραψα και στο FB, μου είπαν ότι θα αποζημιωθείς. Και άλλη φορά, όταν υπάρχει πρόβλημα, μίλα μου, εσύ ή οποιοσδήποτε, να δω πως μπορώ να βοηθήσω.

          • δε ξέρω τι παίζει με αυτό το μαγαζί δλδ μόνο σε εμένα έγινε αυτό λόγο επαρχίας, Παλαιόχωρα νότια στα Χανιά Κρήτης, ή είχατε και άλλες περιπτώσεις . Ρωτώ για να ξέρω μελλοντικά….

  2. Ευτυχη καλησπερα ο Παναγιωτης καλα ειναι?του εχω στηλη μηνυμα δεν εχει απαντση για καποια πραγματα που θελω αν μπορεις εσυ στηλε βαιμπερ 6932965615 ευχαριστω πολυ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο