19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

12.12 προσφορές στο Godeal24: Windows 10 keys ΤΩΡΑ, με 7€!

Αποκτήστε αυθεντικά κλειδιά για Windows 10, Office με το κουπόνι του GoDeal24.com στις σημερινές προσφορές του καταστήματος.

Τα Windows 11 είναι πλέον διαθέσιμα εδώ και μερικές μέρες και αρκετοί φαίνεται πως είχαμε μία πρώτη εμπειρία με το πιο πρόσφατο λειτουργικό της Microsoft. Παράλληλα, τα Windows 10 είναι φθηνότερα από πριν, επομένως εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή επιλογή να αποκτήσετε γνήσια Windows 10 keys και να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, δωρεάν. Εάν διαθέτετε Windows 10 λοιπόν αλλά δεν έχετε λάβει την ειδοποίηση δωρεάν ενημέρωσης, τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε απευθείας σε χαμηλή τιμή στο Godeal24.

Εάν χάσατε κάτι από τις εκπτώσεις της Black Friday, τότε δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε τα επιθυμητά προϊόντα στην επερχόμενη διαδικτυακή προσφορά Big Double 12 Sale του GoDeal24.com με έκπτωση έως και 62%!

Το κατάστημα GoDeal24.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

 

Super Sale προσφορές – windows 10 keys με τον κωδικό: GOLE50

Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με χρήση του αντίστοιχου κουπονιού.

Ανακαλύψτε περισσότερα Windows >>

 

Έκπτωση 62% σε λοιπά Windows+Office bundles, με το κουπόνι: GOLE62

 

Επιπλέον προσφορές σε ΝΕΑ προϊόντα με το κουπόνι: GOLE62

Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας Macbook με τα πιο αξιόπιστα λογισμικά; Ρίξτε μια ματιά στις συνδρομές για τα ακόλουθα προγράμματα:

Ανακαλύψτε Περισσότερα Office >>

 

Άδεια OEM

Είναι η προεγκατεστημένη στρατηγική ενεργοποίησης συστήματος του κατασκευαστή υπολογιστών. Το κλειδί μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά την αντικατάσταση της μνήμης ή του σκληρού δίσκου και καθίσταται άκυρο όταν αλλάζει η μητρική πλακέτα.

 

Volume License

Το Volume license είναι ένα πρόγραμμα αδειοδότησης λογισμικού. Τα προγράμματα αδειοδότησης όγκου εγγράφονται από τους χρήστες ξεχωριστά. Συνήθως πωλούνται στις επιχειρήσεις και μπορούν να συνδυαστούν με μεγαλύτερο αριθμό αδειών.

Οι προσφορές του GoDeal24.com θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα έτσι αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: service@godeal24.com

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο