20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η Nokia Mobile απέστειλε σχεδόν 3 εκατομμύρια smartphone το τρίτο τρίμηνο του 2021

Η Counterpoint Research κυκλοφόρησε την αναφορά της αγοράς κινητής τηλεφωνίας για το τρίτο τρίμηνο του 2021. Το infographic που μπορείτε να ελέγξετε εδώ, δείχνει ότι η αγορά smartphone αυξήθηκε κατά 6% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο, αλλά μειώθηκε κατά 6% σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Η BBK παρέμεινε ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone όταν συνδυάζονται τα μερίδια αγοράς όλων των εμπορικών σημάτων της – κατέχοντας το 25% των αποστολών. Η Samsung ήταν η μεγαλύτερη ατομική μάρκα με μερίδιο αγοράς 20%, ακολουθούμενη από την Apple (14%) και τη Xiaomi (13%).

Όσον αφορά την Nokia Mobile, η Counterpoint μας απάντησε ότι οι Φινλανδοί απέστειλαν σχεδόν 3 εκατομμύρια smartphones – αντιπροσωπεύοντας αύξηση 12% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2021 και αύξηση 37% σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2020. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει ότι η Nokia Mobile διατήρησε τη 14η θέση στους παγκόσμιους κατασκευαστές smartphone σειρά κατάταξης. Σχολιάζοντας την ανάπτυξη, η Counterpoint είπε: «Η ανάπτυξη στην αγορά των smartphone οδηγήθηκε από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική, όπου επωφελείται από την έξοδο της LG».

Όσον αφορά τα τηλέφωνα με δυνατότητες, το Nokia Mobile παρέμεινε ο 2ος μεγαλύτερος προμηθευτής που αποστέλλει περίπου 10 εκατομμύρια τηλέφωνα με χαρακτηριστικά το τρίτο τρίμηνο του 2021. Συνδυαστικά, η Nokia Mobile απέστειλε σχεδόν 13 εκατομμύρια τηλέφωνα, καθιστώντας τους Φινλανδούς τον 11ο μεγαλύτερο προμηθευτή τηλεφώνων στον πλανήτη. Πρόκειται για πτώση 2 θέσεων σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Φέτος η Nokia Mobile γιόρτασε τα 5 χρόνια από την είσοδό της στην αγορά τηλεφώνων και μπορούμε να συμφωνήσουμε, κοιτάζοντας επίσης το παραπάνω γράφημα, ότι αυτό το ταξίδι μέχρι στιγμής θα μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο