22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αναφέρεται ότι η Epic θα δίνει ένα μυστηριώδες παιχνίδι κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, συνολικά 15 παιχνίδια, ξεκινώντας σε λίγη ώρα!

Τα δωρεάν παιχνίδια της Epic αυτή την εβδομάδα είναι τα “Godfall Challenger Edition” και “Prison Architect”. Αλλά εκτός από αυτά τα δύο παιχνίδια, δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα εικονίδιο που μας λέει ότι σε 3 ημέρες και κάτι θα ξεκλειδώσει και κάτι άλλο!

Έτσι όταν πάτε στη σελίδα της Epic, βλέπετε ουσιαστικά αυτό

Σύμφωνα με τον χρήστη του Dealabs, Billbill-Kun, το κατάστημα Epic θα προσφέρει δωρεάν ένα παιχνίδι μυστηρίου κάθε μέρα από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Το iTechNews.gr έμαθε ότι ο πληροφοριοδότης αποκάλυψε με ακρίβεια τη δωρεάν σειρά PS+ τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και το παιχνίδι συνδρομής Xbox Gold τον Δεκέμβριο.

Ο πληροφοριοδότης είπε ότι το πρώτο δωρεάν παιχνίδι θα είναι το Shenmue 3, αλλά δεν ανέφερε τo επόμενο στη συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Επιπλέον, η έκτακτη είδηση αποκάλυψε επίσης ότι ο ελεύθερος χρόνος για τα πρώτα 14 παιχνίδια είναι μία ημέρα και ο χρόνος για το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι θα είναι μία εβδομάδα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο