16.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Σε μία βροχερή ημέρα της Ελλάδας, η Xiaomi μας παρουσίασε το νέο αδιάβροχο τζάκετ της!

Εντάξει θα μου πείτε δεν έχει σχέση το ότι εδώ βρέχει και ότι στην Κίνα η Xiaomi μόλις μας παρουσίασε το 124 αξεσουάρ της, ένα διάβροχο τζάκετ! Εγώ όμως έπρεπε να κάνω τον παραλληλισμό!

Το νέο τζάκετ της Xiaomi, είναι ένα απαλό μπουφάν με άνετη κουκούλα. Το ύφασμα του μπουφάν αυτού, είναι κατασκευασμένο με μία τέτοια τεχνολογία που εξωτερικά αντέχει την βροχή και τον αέρα, είναι δηλαδή αντιανεμικό και αδιάβροχο, ενώ την ίδια στιγμή το εσωτερικό του είναι ζεστό. Το εσωτερικό αποτελείται από πολλαπλά στρώματα από λεπτό ύφασμα fleece. Τα σωματίδια fleece δημιουργούν μεταξύ τους πολυάριθμους μικρούς αερόσακους, σχηματίζοντας μία σταθερή μονωτική στρώση.

Το μπουφάν αυτό της Xiaomi, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για την καθημερινή μετακίνηση. ενώ μέσα κάποιων έξτρα χαρακτηριστικών, μπορεί να φορεθεί και σε περισσότερες περιπτώσεις.

Η κουκούλα που διαθέτει, είναι κατασκευασμένη από ένα υδατοαπωθητικό υλικό πολυουρεθάνης, με υψηλή αντοχή. Στη βροχή, ακόμη και αν δεν υπάρχει ομπρέλα, μπορεί να σας διατηρήσει στεγνό χωρίς να σας χαλάει τα μαλλιά, κάτι που γίνεται συνήθως όταν χρησιμοποιούμε κουκούλα. Όταν δεν την χρειάζεστε, η κουκούλα μπορεί να αποθηκευτεί μέσα στο κολάρο, γρήγορα και εύκολα.

Το ίδιο θα γίνει και με το υπόλοιπο μπουφάν που θα σας κρατήσει στεγνό και καθαρό, ενώ ούτε και μέσω του φερμουάρ θα περάσει βροχή. Το μπουφάν φέρει δύο πλαϊνές τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα βραχεί ότι βάλετε μέσα τους.

Το μπουφάν αυτό θα πουλιέται στην Κίνα στα 299 γουάν ή αλλιώς στα 45$

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο