18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα διεκδίκησε το Netflix!

Η Εξουσία του Σκύλου είναι από το βράδυ της Δευτέρας η πρώτη (και η μόνη) ταινία του Netflix που έχει λάβει Χρυσή Σφαίρα.

Η φετεινή απονομή επιφύλαξε κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς δεν μεταδόθηκε μετά τις αποκαλύψεις των Los Angeles Times πως η διοργάνωση δεν προωθεί τη διαφορετικότητα. Αντί της τηλεοπτικής μετάδοσης, οι ανακοινώσεις των βραβείων έγιναν μέσω Twitter.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Στα του Netflix, τώρα, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν καθώς η “Εξουσία του Σκύλου” έλαβε επίσης Χρυσή Σφαίρα για τη σκηνοθεσία και τον καλύτερο β’ ρόλο. Εκτός από τις ταινίες το Netflix καμαρώνει και για τη Χρυσή Σφαίρα που πήρε για τον ρόλο του στο Παιχνίδι του Καλαμαριού ο νοτιοκορεάτης O Yeong-su.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο