19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι δύο σειρές του Netflix που θα μας κάνουν να «κολλήσουμε»!

Βρέθηκε για πολλές ημέρες στην πρώτη θέση με τα πιο αγαπημένα προγράμματα του Netflix στην Ελλάδα και όχι άδικα. Η σειρά «Pieces of Her» (σ.σ.: «Ολα τα κομμάτια της» μέσα από οκτώ επεισόδια δείχνει την προσπάθεια μιας γυναίκας να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της έπειτα από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη της. Πρωταγωνίστρια η βραβευμένη Τόνι Κολέτ, που υποδύεται τη Λόρα Ολιβερ, μια μητέρα που ζει σε μια ήσυχη παραθαλάσσια πόλη, σε ένα κρεσέντο ερμηνείας. Εκεί τα πράγματα φαίνεται να κυλούν ομαλά και η ίδια να ζει μια ήρεμη ζωή. Μια μέρα, ενώ τρώει με την κόρη της σε κάποιο τοπικό εστιατόριο, ένας άντρας εισβάλλει στο μαγαζί με σκοπό να ξεκινήσει να πυροβολεί μαζικά τους πελάτες του εστιατορίου. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, η Λόρα τρέχει να προστατέψει την κόρη της, αλλά καταφέρνει και να αφοπλίσει και να ακινητοποιήσει τον δράστη με βίαιο τρόπο.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η Αντι μένει άφωνη από τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα της χειρίζεται την κατάσταση και απαιτεί εξηγήσεις για αυτήν τη συμπεριφορά της. Κάπως έτσι ξεκινά μια εξερεύνηση στο παρελθόν της μητέρας της και σε όλα όσα εκείνη αγνοεί για τον άνθρωπο που νομίζει ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Αυτήν την περίοδο, όμως, αίσθηση στους φανατικούς του Netflix προκαλεί και η σειρά «Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς». Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.

Τουρκική παραγωγή, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τσαρλς Κινγκ, έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το βιβλίο, ωστόσο αυτό που μένει ίδιο είναι το «Πέρα Παλάς», το ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο κατασκευάστηκε το 1892, όταν η εταιρία Βαγκόν – Λι αποφάσισε να το ανεγείρει στα υψώματα πάνω από τον Γαλατά, για να υποδέχεται, κυρίως, τους επιβάτες του Οριάν Εξπρές, που κατέφθαναν στην Πόλη από το Παρίσι.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο