21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Xiaomi θα επενδύσει 1 δις δολάρια στην Ινδία τα επόμενα 5 χρόνια

Όσοι ξέρετε την Xiaomi, σίγουρα έχετε καταλάβει ότι είναι μία εταιρεία που βγάζει ποιοτικά προϊόντα σε όσο γίνεται πιο χαμηλή τιμή. Αυτό έχει βοηθήσει πάρα πολύ την Xiaomi να ανέβει σε πωλήσεις και σε αναγνωρισιμότητα φυσικά. Το καλό είναι ότι αυτή την πολιτική φαίνεται να την κρατάει όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και στο εξωτερικό, με επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα στην Ινδία!

Όπως σας έχουμε γράψει και άλλη φορά, το 3ο τρίμηνο του 2017, η Xiaomi έστειλε συνολικά στην Ινδία πάνω από 920 εκ συσκευές, κάνοντας έτσι την εταιρεία πρώτη στην Ινδία, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Samsung. Αφού λοιπόν κατάφερε να βγει πρώτη, ποια λέτε να είναι τα επόμενα σχέδια της εταιρείας στην Ινδία?

Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές από τον CEO της Xiaomi, Lei Jun, ανέφερε ότι για τα επόμενα 5 χρόνια η εταιρεία σκέφτεται να επενδύσει 100 εκ δολάρια σε 100 startups στην Ινδία, ώστε να επεκταθεί και εκεί το ecosystem που περιέχει την Xiaomi.

Όπως ανέφερε ο Lei Jun, ” έχουμε επενδύσει ήδη σε πάνω από 300 εταιρείες στην Κίνα δίνοντας συνολικά 4δις δολάρια, ενώ σκεφτόμαστε να επενδύσουμε 1 δις δολάρια συνολικά σε startups στην Ινδία για τα επόμενα 5 χρόνια. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε και ξεκινήσουμε διάφορα μοντέλα και υπηρεσίες που θα ταιριάζουν απόλυτα με την χώρα.”

Ο Lei Jun ανέφερε επίσης ότι “Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαστε άμεσα με ένα μικρό αριθμό προϊόντων, ενώ δίνουμε την δυνατότητα σε άλλες εταιρείες να ασχοληθούν για εμάς με πάρα πολλά άλλα. Έτσι έχουμε κινηθεί μέχρι στιγμής 7 χρόνια τώρα, έτσι σκοπεύουμε να κινηθούμε”.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η Xiaomi δεν σκέφτεται να φύγει από την Ινδία και από την πρώτη θέση. Ώρα να δούμε τι σκέφτεται να κάνει και με τις άλλες αγορές που υπάρχουν, όπως την Ρωσία, Ευρώπη, ΗΠΑ. Για ότι νεώτερο μάθουμε, θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε. Εσείς μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πρώτοι που θα μάθετε τα νέα. Και έχουμε και το giveaway, πρώτο πρώτο θέμα στην κεντρική σελίδα, να πάρετε μέρος και να κερδίσετε ένα από τα 5 φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο