18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αναβαθμίζεται η MIUI 9 με Android 8! Δείτε ποιο μοντέλο θα πάρει πρώτο την νέα έκδοση!

Το Android 8.0 ξέρουμε ότι έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό από την Google, αλλά δεν το έχουν περάσει και πολλοί κατασκευαστές στα κινητά τους. Δυστυχώς η Xiaomi είναι ένας από αυτούς. Μάλιστα, επειδή ασχολούμαι κάποια χρόνια με την Xiaomi, θα έλεγα ότι συνήθως ενσωματώνει την νέα έκδοση από τους τελευταίους. Πριν από λίγο μάθαμε όμως κάτι που μας χαροποίησε πάρα πολύ. Απ’ ότι φαίνεται αυτό θ’ αλλάξει και θα περαστεί το Android 8.0 στη MIUI 9 stable μάλιστα πολύ σύντομα! Μάλιστα μάθαμε και ποιο μοντέλο της θα είναι το πρώτο που θα την λάβει την νέα έκδοση.

Όσοι ξέρουν την Xiaomi, ξέρουν ότι η εταιρεία έχει ένα μικρό κόλλημα με το λειτουργικό της. Έτσι πάντα θα βγάλει νέα έκδοση, αλλά σκοτίστηκε εάν αυτή πάντα είναι ενήμερη με την τελευταία έκδοση λειτουργικού της Google. Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερος κόσμος προτιμάει την stable έκδοση της rom, όπου δεν έχει προβλήματα, λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτι που το θέλουν το 60-70% τουλάχιστον των χρηστών της Xiaomi. Με την λογική αυτή και εφόσον πια οι stable εκδόσεις, βγαίνουν κανονικά και σταθερά, έχει σκεφτεί η πρώτη μετάβαση σε Android 8.0 να είναι μέσω της Stable έκδοσης. Ακούγεται λίγο περίεργο αφού οι dev πάντα δοκιμάζουν πρώτα τις όποιες αλλαγές, εμάς οι πηγές μας μιλάνε για την stable. Και το πρώτο κινητό που θα δοκιμάσει MIUI 9 με Android 8.0 θα είναι το Xiaomi Mi6. Απ ‘ότι φαίνεται το Mi6 έχει γίνει το άλλοτε Mi3, όπου πρώτα εκεί εμφανίζοντας οι νέες εκδόσεις.

Υπάρχουν φωτογραφίες από χρήστες που έχει στρατολογήσει κρυφά η MIUI σαν beta users. Οι χρήστες αυτοί είναι κάτοχοι κινητών Mi6 και τους έχει δοθεί beta έκδοση της MIUI 9 βασισμένη σε Android 8.0! Η έκδοση αυτή ακόμα δοκιμάζεται, οπότε έχουμε λίγο καιρό ακόμα μέχρι να την δούμε να κυκλοφορεί.

Μόλις η έκδοση αυτή σταθεροποιηθεί και δεν υπάρχουν προβλήματα, θα γίνει διαθέσιμη στους χρήστες της. Τώρα το πότε θα γίνει αυτό, υποθέτουμε όχι φέτος και όχι πριν περάσει κανά τρίμηνο ακόμα. Εξάλλου για την Xiaomi έχει μεγάλη σημασία η σταθερότητα του λειτουργικού της! Όσο για τους υπολοίπους…θα γραφτείτε στις ενημερώσεις του iTechNews.gr και μόλις μάθω θα ενημερωθείτε και εσείς άμεσα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο