22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Netflix: Το tweet από το 2017 που προκάλεσε χάος

Ο κολοσσός του streaming Netflix έχει εξοργίσει τους απανταχού χρήστες του με την απόφαση να υπάρχει επιπλέον χρέωση στους κατόχους λογαριασμών που μοιράζονται τον κωδικό πρόσβασης με ανθρώπους εκτός του νοικοκυριού τους. Που συνδέονται δηλαδή από ip εκτός του σπιτιού τους.

«Τον τελευταίο χρόνο, δουλεύουμε πάνω σε τρόπους για να δώσουμε τη δυνατότητα στα μέλη που μοιράζονται εκτός του νοικοκυριού τους να το κάνουν εύκολα και με ασφάλεια, πληρώνοντας ταυτόχρονα λίγο παραπάνω», έγραψε σε ένα blog post ο Chengyi Long, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων του Netflix.

Ωστόσο το Twitter ως το social media που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο θυμήθηκε κάτι που το Netflix σίγουρα θα ηθελε να ξεχάσει. Ένα tweet κατά κάποιο τρόπο προφητικό.


Netflix: Από την αγάπη του διαμοιρασμού κωδικών στην επιπλέον χρέωση

Ένα tweet από το Netflix σχετικά με την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης έχει γεράσει επικίνδυνα. Ακόμα κι αν δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε, η ανταλλαγή κωδικών πρόσβασης στο Netflix υπάρχει τόσο καιρό όσο και η ίδια η υπηρεσία. Αλλά όχι πια.

Το Netflix σχεδιάζει τώρα να δοκιμάσει να αφήσει τους κατόχους λογαριασμών να πληρώσουν ένα επιπλέον ποσό για να μοιράζονται «εύκολα και με ασφάλεια» την πρόσβαση με άτομα εκτός του νοικοκυριού τους.

Τον Μάρτιο του 2017 όμως, η υπηρεσία streaming έγραψε στο twitter: «Αγάπη είναι να μοιράζεσαι έναν κωδικό πρόσβασης».

Tweet του Netflix
Στους όρους παροχής υπηρεσιών του, το Netflix λέει ότι η πρόσβαση «δεν μπορεί να μοιραστεί με άτομα εκτός του νοικοκυριού σας» – αλλά αυτό δεν έχει εμποδίσει τους ανθρώπους να το κάνουν ούτως ή άλλως.

Σε μια ανάρτηση στο blog, ο Chengyi Long, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων στο Netflix, δήλωσε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει και θα δοκιμάσει δύο νέες λειτουργίες στη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού. Το πρώτο είναι η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μελών ή «υπο-λογαριασμών» για έως και δύο άτομα με τα οποία δεν ζουν μαζί.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Τα επιπλέον μέλη θα λάβουν το δικό τους προφίλ, συστάσεις, σύνδεση και κωδικό πρόσβασης, αλλά σε χαμηλότερη τιμή (2,99 δολάρια ΗΠΑ στην Κόστα Ρίκα).

Θα αναπτύξουν επίσης τη δυνατότητα μεταφοράς ενός προφίλ σε έναν νέο λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι αν οι άνθρωποι δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό ή έναν υπο-λογαριασμό επιπλέον μέλους, μπορούν να διατηρήσουν το ιστορικό προβολής τους, τη λίστα μου και τις εξατομικευμένες συστάσεις τους.

Οι χρήστες λοιπόν έσπευσαν να ξαναμοιραστούν το παλιό tweet του Netflix και να θυμίσουν στην πλατφόρμα ότι τίποτα δεν ξεχνιέται:

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο