18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παρουσιάστηκε το Gionee S11S με 3D κυρτό γυαλί και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά!

Πριν από λίγο ο CEO της Gionee, Jin Li, είχε μία παρουσίαση στη Shenzhen, όπου παρουσίασε επίσημα τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας με κύριο εκπρόσωπο το νέο και πολύ εντυπωσιακό Gionee S11S.

Το καινούργιο κινητό της εταιρείας θα έχει στη πλάτη του 3D κυρτό γυαλί. Όπως αναφέρθηκε στη παρουσίαση, το περίβλημα του κινητού φτιάχνετε με τεχνολογία micro-nano texture, που του δίνει πολύ ωραία εμφάνιση και υψηλή ποιότητα.

Το κινητό όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της παρουσίασης, διαθέτει οθόνη 6.01 ίντσες AMOLED, με ανάλυση 2160 × 1080 και αναλογία 18:9, όπως αναμένεται για ένα full screen κινητό.

Για επεξεργαστή διαθέτει τον MediaTek Helio P30, ενώ θα διαθέτει 6GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Το S11S διαθέτει διπλή πίσω κάμερα με 16+8MP, ενώ και μπροστά διαθέτει διπλή κάμερα για φοβερές selfies με 20+8 MP! Το κινητό διαθέτει μπαταρία 3600mAh που υποστηρίζει 9V/2A γρήγορη φόρτιση.

Η παρουσίαση είναι ακόμα καθ’ οδόν, οπότε ότι νέο μάθουμε θα σας το ανακοινώσουμε! Εσείς πάντως μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις μας και να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι, όπως και να μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway μας που θα βρείτε στη κεντρική μας σελίδα, με 5 υπέροχα δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο