19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το “Nord 3” μπορεί να κυκλοφορήσει ως το OnePlus Ace πρώτης γενιάς

Θυμάστε τη σειρά OPPO Ace;…μάλλον όχι, σωστά, καθώς αυτή η σειρά smartphone δεν έφτασε ποτέ στην πραγματικότητα εκτός Κίνας (η οποία, δεδομένων των προδιαγραφών και της τιμής της, ήταν κάτι παραπάνω από κρίμα).

Ξεκίνησε ως παραφυάδα της σειράς Mid-rangers της Reno, και στη συνέχεια έγινε για λίγο δικό της όχημα για τις καινοτομίες του OEM στην τεχνολογία φόρτισης κινητών: για παράδειγμα, μπορεί να πιστωθεί με την εισαγωγή του AirVOOC, ενός γρήγορου και ισχυρής μορφής ασύρματης φόρτισης που ζει αυτή τη στιγμή στο Find X5 Pro.

Παρά αυτά τα πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα, εξαφανίστηκε λίγο μετά, επανήλθε μόνο για λίγο στη σφαίρα των μέσων ως φήμη για ανανέωση κίνησης μέσω μιας θύρας προς το Realme, την αδελφή μάρκα του OPPO.

[affcoups id=”93475″]

Αυτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ανάσταση του Ace επιστρέφει τελικά, μέσω του OnePlus αυτή τη φορά. Σύμφωνα με τον πάντα γνωστό tipster Digital Chat Station, θα φέρει την κληρονομιά της ταχείας φόρτισης του ονόματός του λανσάροντας ως το smartphone πρώτης γενιάς αυτής της μάρκας 150W.

Το “OnePlus Ace” αναμένεται επίσης τώρα να κουνήσει τον επεξεργαστή Dimensity 8100, να έχει έναν αισθητήρα Sony IMX766 ως κύρια κάμερα και να συνοδεύεται από ένα από τα πίσω πάνελ με υφή του OEM. Όλα αυτά είναι καλά – εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για προδιαγραφές που σχετίζονται επίσης με τον φημολογούμενο διάδοχο του Nord 2.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Επομένως, μπορεί αυτός ο “Άσος” να αντικαταστήσει το υποτιθέμενο Nord 3 – ή, ίσως, να αναδειχθεί ως η έκδοση της κινεζικής αγοράς αυτού του τηλεφώνου για τη διεθνή αγορά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται τώρα ότι ένα όνομα προϊόντος που κάποτε συνδέθηκε με την ισχύ και την ταχύτητα των κινητών μπορεί να είναι στο δρόμο της επιστροφής το 2022.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο