24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

TikTok: «Η γιατρός μου έψαξε στο YouTube πώς να θεραπεύσει την κύστη μου»

Νιώθεις κάποια δυσφορία ή έναν πόνο και επισκέπτεσαι τον γιατρό σου. Περιμένεις μία ψύχραιμη αντιμετώπιση και κάτι που θα σε καθησυχάσει ότι το πρόβλημά σου θα λυθεί. Το να δεις τον ή την γιατρό σου να κοιτάει στο ίντερνετ για να πάρει ιδέες για το πρόβλημά σου μάλλον δεν εμπίπτει στην κατηγορία «καθησυχαστικό»

TikToker λέει ότι «η γιατρός μου έψαξε στο YouTube πώς να θεραπεύσει την κύστη μου» και κάνει χαμό

Μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έπιασε την γιατρό της να ψάχνει στο YouTube πώς να θεραπεύσει την κύστη της. Ανέβασε το βίντεο στο TikTok προκαλώντας χαμό.

Σε ένα νέο βίντεο που μοιράστηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια γιατρός να κάθεται σε έναν υπολογιστή και να κοιτάζει ένα βίντεο στο YouTube για το πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση της ασθενούς της. Η γυναίκα στη συνέχεια εμφανίζεται στο βίντεο να κοιτάζει με δυσπιστία.

Τεράστια διαμάχη για το βίντεο στο TikTok – Έξαλλοι οι γιατροί στα σχόλια

@isabellely6

got their MD at YouTube university #MakeItCinematic #fyp #GameTok

♬ Just a Cloud Away – Pharrell Williams

Η χρήστης του TikTok @isi_lynott έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Got their MD at YouTube university».

Το βίντεο προκάλεσε μεγάλη διαμάχη, με πολλούς ανθρώπους να κριτικάρουν τη χρήστη για το ότι ανέβασε την επαγγελματία στα social media.

«Φοιτητής ιατρικής εδώ! Οι γιατροί διπλοτσεκάρουν τα πάντα όλη την ώρα. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί έξω για να τις ανανεώσετε», έγραψε ένας χρήστης.

Ένα άλλο άτομο είπε: «Είμαι νοσοκόμα και οι γιατροί το κάνουν αυτό όλη την ώρα. Σας υπόσχομαι ότι το θέλετε αυτό έναντι του γιατρού που νομίζει ότι τα ξέρει όλα αλλά δεν τα ξέρει».

«Αυτό είναι στην πραγματικότητα το να είσαι γιατρός. Να έχεις τη γνώση να ξέρεις τι να ψάξεις και να το εφαρμόζεις στην πρακτική σου», είπε ένας άλλος.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

«Έχω γεννήσει εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες μωρά και πέρασα την περασμένη εβδομάδα παρακολουθώντας τεχνικές καισαρικής τομής. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Σε ένα σχόλιο, η TikToker διευκρίνισε τις προθέσεις της για την κοινοποίηση του βίντεο.

«Για τελευταία φορά εκτιμώ όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και καταλαβαίνω ότι δεν είναι κινούμενες εγκυκλοπαίδειες αυτό το tiktok ήταν απλά ένα αστείο!», ανέφερε. «Χαίρομαι που ανανέωσε τη μνήμη της και με βοήθησε! Η φίλη μου και εγώ γελούσαμε που αυτό συνέβαινε μπροστά μας».

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο