20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10 ημέρες δωρεάν απεριόριστα Data δίνει η Vodafone για το Πάσχα!

Φέτος το Πάσχα, η Vodafone Ελλάδας προσφέρει δωρεάν απεριόριστα Data σε όλους τους συνδρομητές της (συμβόλαιο, καρτοπρόγραμμα και καρτοκινητό), εταιρικούς και οικιακούς, για 10 ημέρες, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την ψυχαγωγία των πελατών της.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Επιπλέον, το CU που έφερε τα UNLIMITED DATA για ΟΛΟΥΣ με τα νέα μόνιμα πακέτα του, προσφέρει τώρα στους συνδρομητές του δωρεάν απεριόριστα Data για το Πάσχα, για να απογειώσουν την χρήση τους δωρεάν.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται μέσα από το Vodafone App, το CU App, το Taza App, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας της Vodafone και του CU. Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως και την Τρίτη 26 Απριλίου 2022.

Συγκεκριμένα εάν μπείτε στην εφαρμογή της Vodafone θα δείτε ν’ αναφέρει τα εξής:

Διευκρινίσεις

  • Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από 14 Απριλίου έως και 26 Απριλίου 2022.
  • Η προσφορά ισχύει για διάστημα 10 ημερών από την επιτυχή ενεργοποίησή της.
  • Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου, Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες) και Καρτοκινητής.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για roaming στην Ε.Ε
  • Η προσφορά ισχύει για χρήση από το κινητό και δεν μοιράζεται με άλλες συσκευές μέσω της υπηρεσίας Internet4Sharing.
  • Για τους συνδρομητές συμβολαίου που έχουν ενεργό κάποιο από τα Vodafone FamilyRED προγράμματα η προσφορά δεν μοιράζεται με τα υπόλοιπα μέλη. Το κάθε μέλος του FamilyRED προγράμματος μπορεί να ενεργοποιήσει την προσφορά ξεχωριστά.
  • Από τη στιγμή της επιτυχούς ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα data της προσφοράς.
  • Οι συνδρομητές θα λάβουν ενημερωτικό sms στη λήξη της προσφοράς.
  • Για συνδρομητές καρτοκινητής απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν κάνει μια ανανέωση υπολοίπου από 31/03/2022 και μετά.
Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος από/προς Vodafone Family RED πρόγραμμα η προσφορά δεν θα διατηρηθεί.

 

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο