24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εμφανίστηκε στο Weibo ένα Xiaomi Mi 6s με 5.65″ Full Screen + Snapdragon 835! Έρχεται τον άλλο μήνα…

Πέρυσι στο δεύτερο μισό η Xiaomi είχε ανακοινώσει την ύπαρξη δύο παραλλαγών του κινητού Xiaomi Mi 5s, το Xiaomi Mi 5s και το Xiaomi Mi 5s Plus. Φέτος λογικά περιμένουμε να κάνει το ίδιο και με το Xiaomi Mi6 και να βγάλει το Xiaomi Mi 6s, όπου λογικά θα πρέπει να είναι ένα full screen κινητό ακολουθώντας την φετινή μόδα. Λοιπόν μάθαμε ότι τον επόμενο μήνα θα το δούμε…

Μέχρι στιγμής οι όποιες πληροφορίες  ήταν σχεδόν ανύπαρκτες εκτός από πριν λίγο όπου κάποιος Κινέζος χρήστης του Weibo, έγραψε μήνυμα μ’ ένα Mi6S! Σήμερα ο ίδιος χρήστης έγραψε με άλλο κινητό που περιμένουμε, το Xiaomi Redmi 5. Αυτό δείχνει ότι μάλλον ο χρήστης αυτός έχει πρόσβαση σε κινητά που είναι προς διάθεση από την εταιρεία και τα έχει στα χέρια του πριν οι λοιποί κοινοί θνητοί! Απ’ αυτό φαίνεται ότι το Mi6S πρέπει να είναι διαθέσιμο προς πώληση άμεσα.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi6S, δυστυχώς ξέρουμε πολύ λίγα. Ξέρουμε ότι έρχεται τον Δεκέμβριο και θα είναι ένα κινητό full screen με αναλογία οθόνης 18:9. Θα διαθέτει οθόνη που θα είναι 5.65 ίντσες, ενώ θα διαθέτει τον οκταπύρηνο Snapdragon 835. Θα έχει σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος στη πλάτη, ενώ θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα και θα έχει μεταλλικό σκελετό. Ο άγνωστος Κινέζος που μας αποκάλυψε την ύπαρξη του κινητού, ανέφερε ότι το μοντέλο έχει εμφανιστεί πιο πριν σαν MCE26.

Διαβάστε περισσότερα: Βγάζει η Xiaomi full screen έκδοση του Mi6!?

Όσο για την τιμή που θα έχει, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι θα είναι σαν τιμή στην Κίνα στα 2499 yuan ή αλλιώς 378$, που είναι ομολογουμένως μία πολύ καλή και οικονομική τιμή για να το αγοράσει κάποιος.

Εσείς πάντως μην ξεχνάτε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας ή να γραφτείτε στις ενημερώσεις μας για να μάθετε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το νέο Mi6S. Επίσης έχουμε και ένα διαγωνισμό με 5 φοβερά δώρα να κερδίσετε και θα τον βρείτε στο πρώτο άρθρο στην πρώτη σελίδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο