20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Vebach S10: Φορτίζουμε ασύρματα με στυλ! (Δίνεται κωδικός έκπτωσης)

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώσαμε στην ιστοσελίδα μας τη νέα συνεργασία που ξεκινήσαμε με την εταιρεία Vebach.  Η Vebach είναι μια εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής καινοτόμων προϊόντων τεχνολογίας άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής. Η γκάμα των προϊόντων της επεκτείνεται συνέχεια με έξυπνες λύσεις που κάνουν τη ζωή των χρηστών ευκολότερη και πιο ευχάριστη. Θα βρούμε προϊόντα ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης, έξυπνα ηχεία και έξυπνους προβολείς.  Σήμερα θα παρουσιάσουμε την βάση ασύρματης φόρτισης Vebach S10. Είναι συμβατή με όλα τα πρότυπα ασύρματης φόρτισης Qi, 10W, 7,5W και 5W. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει όλα τα μοντέλα έξυπνων κινητών τηλεφώνων που υποστηρίζουν το πρότυπο αυτό, όπως iPhone, Samsung, Huawei κ.λπ. Έχει άριστη ποιότητα κατασκευής και όμορφο σχεδιασμό. Ας την δούμε λίγο καλύτερα.


Περιγραφή

Η βάση ασύρματης φόρτισης είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, ενώ στα σημεία που έρχεται σε επαφή με το κινητό έχει επένδυση από σιλικόνη, ώστε να μην γλιστράει. Το ίδιο υλικό υπάρχει και στο κάτω μέρος, έτσι ώστε η βάση να στέκεται με απόλυτη σταθερότητα, χωρίς να γλιστράει, στο γραφείο ή στο τραπέζι. Το σχήμα της είναι όπως το γράμμα “L”. Το σχήμα αυτό είναι πολύ πρακτικό αφού μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε με άνεση το κινητό μας ενώ αυτό φορτίζει. Η εμφάνισή της βάσης είναι πραγματικά πολύ όμορφη και διακρίνεται για την ποιότητά της, όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα της Vebach.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο μπροστινό μέρος, που τοποθετούμε το κινητό, υπάρχει χαραγμένο το λογότυπο της εταιρείας. Στο κάτω μέρος της βάσης βλέπουμε την ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Η λυχνία ανάβει για 3 δευτερόλεπτα όταν η βάση συνδεθεί με μια πηγή ενέργειας. Εάν τοποθετήσετε ένα κινητό στη βάση και φορτίζεται, τότε η λυχνία LED θα αρχίσει να αναβοσβήνει μπλε για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα σβήσει. Αν, για κάποιο λόγο, βρεθεί ένα μεταλλικό αντικείμενο μεταξύ του φορτιστή και του τηλεφώνου, θα αυξηθεί η θερμοκρασία της βάσης (ενδεχομένως σε επικίνδυνα επίπεδα) και η λυχνία LED θα αναβοσβήνει γρήγορα μπλε, υποδηλώνοντας τη δυσλειτουργία. Στην πίσω πλευρά της βάσης υπάρχει μια θύρα USB Type-C για την σύνδεση με τον φορτιστή.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι διαστάσεις της Vebach S10 είναι σχετικά μικρές, ώστε να μπορούμε να τη μεταφέρουμε εύκολα στην τσάντα. Συγκεκριμένα είναι 68 Χ 67 mm η βάση της και 121 mm το ύψος. Παρά το μικρό της μέγεθος, μπορεί να κρατήσει πάνω της με μεγάλη σταθερότητα οποιοδήποτε κινητό, όσο μεγάλο κι αν είναι. Σε αυτό συμβάλει και το σχετικά μεγάλο βάρος της που την κρατά σταθερή σε κάθε επιφάνεια. Αυτό φτάνει στα 175 gr. H S10 κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, μαύρο, ασημί με λευκό και ροζ χρυσό.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συσκευασία θα βρούμε, εκτός από την ίδια την Vebach S10, ένα καλώδιο φόρτισης USB Type-C, ένα πανάκι καθαρισμού, ένα φυλλάδιο οδηγιών σε επτά γλώσσες, αλλά όχι Ελληνικά και την κάρτα εγγύησης. Η ασύρματη βάση φόρτισης έχει τρία χρόνια εγγύηση, όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Να σημειώσουμε εδώ ότι μέσα στη συσκευασία δεν υπάρχει φορτιστής ρεύματος, οπότε πρέπει να προμηθευτούμε χωριστά. Για τη βέλτιστη φόρτιση, η Vebach συστήνει να χρησιμοποιούμε αυτή την ασύρματη βάση με έναν φορτιστή συμβατό με το πρωτόκολλο Qualcomm Quick Charge 3.0, όπως είναι ο Vebach USB Wall Charger Single Port.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λειτουργίες – Απόδοση

Η Vebach S10 λειτουργεί πολύ αποδοτικά, χωρίς να υπερθερμαίνεται κατά την διάρκεια της φόρτισης. Μπορούμε να φορτίσουμε το κινητό είτε σε οριζόντια είτε σε κάθετη θέση, ανάλογα με το πώς μας βολεύει. Φορτίζει όλα τα κινητά που υποστηρίζουν τα πρότυπα ασύρματης φόρτισης Qi, 10W, 7,5W και 5W. Μάλιστα η ισχύς φόρτισης ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με το κινητό. Για παράδειγμα στα 10W για ένα Samsung, στα 7,5W για ένα iPhone και στα 5W για παλαιότερα μοντέλα που υποστηρίζουν το αρχικό πρότυπο Qi.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή η βάση ασύρματης φόρτισης είναι εφοδιασμένη με σύστημα πολλαπλής προστασίας από υπέρταση, βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και ασταθή τροφοδοσία, παρέχοντας έτσι  απόλυτα ασφαλή φόρτιση για την συσκευή μας. Η κατασκευάστρια εταιρεία συνιστά, όταν το τηλέφωνο φορτίζει ασύρματα, να είναι χωρίς θήκη προστασίας, αν αυτή έχει πάχος πάνω από 5mm ή αν αυτή έχει μεταλλικά στοιχεία ή είναι μαγνητικού τύπου.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμπέρασμα

Αν είναι στα σχέδιά σας η αγορά μιας βάσης ασύρματης φόρτισης, προτιμήστε την Vebach S10 γιατί αυτή έχει εξαιρετική ποιότητα, ωραία εμφάνιση και είναι συμβατή τόσο με τα σημερινά όσο και με τα μελλοντικά κινητά που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Τώρα μάλιστα που εξασφαλίσαμε έκπτωση 20% για όλους τους φίλους του iTechNews.gr, με την χρήση του εκπτωτικού κωδικού ITECHNEWS, είναι πραγματικά μοναδική ευκαιρία, αφού η τιμή της γίνεται μικρότερη από 20 €!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο