16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο πρώτο τρίμηνο του 2018 θα δούμε το Xiaomi Mi7 με Snapdragon 845 και ασύρματη φόρτιση!

Ήδη σας έχουμε πει πιο παλιά ότι αναμένετε στο Maoui ν’ ανακοινώσει επίσημα η Qualcomm τον επόμενό της επεξεργαστή τον Snapdragon 845. Επίσης ξέρουμε ήδη ότι η Xiaomi είναι μέλος πια της ομάδας που υποστηρίζουν και διαθέτον ασύρματη φόρτιση στα κινητά τους. Σήμερα μάθαμε μερικά πράγματα για αυτά τα δύο, αλλά και πως όπως και πότε θα τα δούμε αυτά τα δύο στο αναμενόμενο Xiaomi Mi7!

Πριν από λίγο η Qualcomm China ανακοίνωσε επίσημα ότι τον Δεκέμβριο του 2017 θα μας δείξει το τελευταίο της δημιούργημα, που λογικά δεν θα είναι άλλο από τον Snapdragon 845. Ξέρουμε επίσης ότι 4-8/12 θα γίνει συγκέντρωση στο Μάουι στη Χαβάι, όπου και εκεί αναμένουμε τα ίδια.

Αυτά που ξέρουμε για τον Snapdragon 845 είναι ότι θα χρησιμοποιεί 2ης γενιάς 10nm διαδικασία LPP (Low Power Plus), η CPU θα περιέχει 4 A75 βασισμένοι σε μεγάλους πυρήνες και 4 A53 με μικρούς πυρήνες. Για κάρτα γραφικών θα έχει την Adreno 630 με X20 baseband ενσωμάτωση, που θα υποστηρίζει 5 20Hz πάροχους, 256-QAM, με μέγιστη ταχύτητα λήψης τα 1.2 Gbps.

Τα πρώτα μοντέλα που θα περιέχουν τον νέο επεξεργαστή θα είναι Samsung Galaxy S9, Mi 7, αλλά και άλλες ναυαρχίδες.

Δείτε αναλυτικά πιο κάτω την πορεία των Snapdragon μέσα στα χρόνια, φτάνοντας μέχρι και το σήμερα.

Όσο αφορά την ασύρματη φόρτιση, ενώ είναι γνωστή εδώ και κάμποσα χρόνια, δεν είναι διαδεδομένη γιατί έχει περιορισμούς. Φέτος που το ενσωμάτωσε στο κινητό της η Apple, φαίνεται άρχισε ο κόσμος να δείχνει ενδιαφέρον. Σύμφωνα μ’ ένα χρήστη του Weibo, τον @charging, το Xiaomi Mi7 θα υποστηρίζει και αυτό την ασύρματη φόρτιση. Ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι αυτή την στιγμή σε δοκιμαστικό στάδιο και αναμένεται πριν το Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ στις 16 Φεβρουάριου να είναι έτοιμο για χρήση πλήρως.

Διαβάστε περισσότεραΈρχεται το Xiaomi Mi7 με Snapdragon 845 και εντυπωσιακά νέα renders!

Η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει το ίδιο τσιπ με την Apple που έχει στα X/8 σειρά, που υπάρχει σε μεγάλη ποσότητα και φυσικά πολύ καλή ποιότητα. Το τσιπ είναι από την Broadcom, ενώ ο αναμεταδότης είναι από την NXP.

Το Xiaomi Mi7 αναμένεται φυσικά να είναι ένα full screen κινητό, με τον 845 που σας είπαμε πιο πάνω, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2018.

Εσείς πάντως εάν θέλετε να μάθετε πρώτοι όταν κυκλοφορήσει το πότε θα είναι, το μόνο που μένει να κάνετε είναι είτε γράφεστε στις ειδοποιήσεις μας για να ενημερωθείτε πρώτοι ή κάνετε Like & Share την σελίδα μας, ώστε να ενημερωθείτε από εκεί. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό που τρέχει αυτή την στιγμή στη πρώτη σελίδα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο