16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακοινώνεται από την Huawei το Nova 2S στις 7 Δεκεμβρίου

Πριν από λίγο η Huawei μας ανακοίνωσε επίσημα ότι στις 7 Δεκεμβρίου θα έχει press conference στο Πεκίνο, όπου θα μας ανακοινώσει επίσημα πια το τελευταίο της μοντέλο, το Nova 2S.

Για να είμαστε ειλικρινής, το μοντέλο αυτό το ξέρουμε ήδη, αφού είχαν διαρρεύσει στοιχεία όταν πέρασε από έλεγχο στη ΤΕΝΑΑ. Εκεί είχε την κωδική ονομασία HWI-AL00 και HWI-TL00, με κύριο χαρακτηριστικό το Home button που ταυτόχρονα είναι και σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ το κινητό θα διαθέτει 4 κάμερες (δύο μπροστά και δύο πίσω).

Από την φωτογραφία βλέπουμε ότι μοιάζει αρκετά με το V10, το σώμα είναι από γυαλί, ενώ η συνολική εικόνα με αυτό το χρώμα φαίνεται πάρα πολύ ωραία.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Nova 2S θα έχει οθόνη των 6 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 18:9 και ανάλυση 2160 x 1080p. Η μνήμη του θα είναι στα 6GB RAM, με την μπροστινή του κάμερα στα 20MP και πίσω να διαθέτει δύο κάμερες, 20MP και 16MP με aperture f / 1.8.

Το Nova 2S θα διαθέτει FaceID για ξεκλείδωμα, NFC, ενώ θα διαθέτει και ειδικό ανεξάρτητο και πολύ ισχυρό HiFi chip.

Διαβάστε περισσότερα: Υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ότι το Xiaomi Redmi 5/Plus έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου!

Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει ακόμα ποιο επεξεργαστή θα φοράει, καθώς οι αρχικές φήμες λέγανε για τον 670, ενώ τώρα λένε για τον 960. Εάν τελικά φοράει τον 960, το κινητό σίγουρα θα είναι πολύ δυνατό αλλά και με την ανάλογη τιμή λογικά, οπότε σε αυτό το κομμάτι μένει να δούμε τι θα γίνει.

Το ενδιαφέρον της ανακοίνωσης είναι ότι την ίδια ημέρα περιμένουμε να μας ανακοινώσει και η Xiaomi τα νέα Xiaomi Redmi 5 και Xiaomi Redmi 5 Plus, οπότε αναμένεται να γίνει μάχη μεταξύ των δύο full screen κινητών!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like&Share τη σελίδα μας στο Facebook, για να ενημερωθείτε άμεσα με ότι νέο υπάρχει. Επίσης στη κεντρική μας σελίδα θα βρείτε και τον διαγωνισμό μας που τρέχει για μερικές ημέρες ακόμα, οπότε βιαστείτε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο