17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Realme GT 2: Απίστευτες δυνατότητες σε λογική τιμή!

Είτε πρόκειται για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, το smartphone είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε κατά κύριο λόγο. Οπότε είναι μάλλον αναμενόμενο, καθένας και καθεμία από εμάς να αναζητά μία συσκευή που να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα από πλευράς δυνατοτήτων και επιδόσεων χωρίς, όμως, να κοστίζει και μία… περιουσία.

Realme GT 2: Το smartphone που προσφέρει πολλά σε λογική τιμή

Αυτό ακριβώς το μοτίβο ακολουθεί το realme GT 2, μία από τις πρόσφατες αφίξεις μίας εταιρείας που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι θέλει να προσφέρει καινοτομίες που είναι χρήσιμες σε καθημερινό επίπεδο αλλά και συσκευές που προσφέρουν πολλά σε μία εξαιρετικά λογική τιμή.

Το realme GT 2 είναι ένα smartphone που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Μετά από μερικές μέρες χρήσης, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μία συσκευή με μεγάλη και ποιοτική οθόνη, εξαιρετική κάμερα, επιδόσεις που συναντάμε σε πολύ πιο ακριβά μοντέλα αλλά και μία μπαταρία που εκτός από μεγάλη χωρητικότητα μπορεί να φορτίσει εξαιρετικά γρήγορα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τιμή του, το κάνουν μία επιλογή που αξίζει να εξετάσει κανείς πολύ σοβαρά.


Όμορφος σχεδιασμός

Αν, πάντως, η πρώτη εντύπωση είναι που μετρά, το realme GT 2 είναι από τις συσκευές που συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Ο λόγος είναι ο εξαιρετικά όμορφος σχεδιασμός του. Το realme GT 2 είναι μεταξύ των συσκευών για τον σχεδιασμό των οποίων η realme συνεργάστηκε με τον διάσημο σχεδιαστή Naoto Fukasawa και το αποτέλεσμα είναι ένα smartphone που διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό. Το κράτημα στο χέρι είναι πολύ καλό και η αίσθηση που σου δίνει το realme GT 2 είναι εκείνη μίας εξαιρετικά ποιοτικής συσκευής που αξίζει να προσέξεις λίγο παραπάνω.

Όσον αφορά στην οθόνη, η διαγώνιος φθάνει στις 6,62 ίντσες και είναι τεχνολογίας AMOLED FHD+ με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός «χώρος» για τις εφαρμογές του χρήστη, αλλά και για να παρακολουθήσει κάποιο video χωρίς πρόβλημα. Όπως, φυσικά, και να ασχοληθεί με τα αγαπημένα παιχνίδια του. Το γεγονός ότι ο ρυθμός ανανέωσης φθάνει ως τα 120Hz αποτελεί ένα σημαντικό ατού καθώς βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της εικόνας και του video.


Κορυφαίες λήψεις

Βασικό κριτήριο επιλογής για πολλούς χρήστες είναι, όπως είναι αναμενόμενο, η κάμερα. Πρόκειται για έναν τομέα όπου το realme GT 2 δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο θα λέγαμε καθώς η ποιότητα των φωτογραφιών των video, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, όπως είναι η περίπτωση των νυχτερινών λήψεων, κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Στην πίσω πλευρά υπάρχει ένα τριπλό σύστημα κάμερας με τον κεντρικό φακό να διαθέτει ανάλυση 50 MP, με έναν υπερευρυγώνιο φακό στα 8 ΜΡ και έναν φακό για macro λήψεις στα 2 MP. Η ποιότητα των φωτογραφιών αλλά και των video είναι τέτοια που θα σπεύσετε να τις «ανεβάσετε» άμεσα στα social media χωρίς κανένα δισταγμό. Όσον αφορά στη selfie κάμερα, η ανάλυση εδώ φθάνει στα 13 MP και πάλι θα λέγαμε ότι το αποτέλεσμα είναι λήψεις υψηλής ποιότητας, οι οποίες αξίζει τον κόπο να τις μοιραστείτε με τους φίλους και τις φίλες σας.


Υψηλές επιδόσεις

Ένας τομέας όπου το realme GT 2 διαφοροποιείται σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι αυτός των επιδόσεων. Ο βασικός λόγος είναι πως η συσκευή χρησιμοποιεί τον Snapdragon 888 5G, έναν εκ των κορυφαίων διαθέσιμων επεξεργαστών στην παγκόσμια αγορά. Αν προσθέσει κανείς το γεγονός ότι η μνήμη -στη συσκευή που είχαμε στη διάθεσή μας- έφθανε στα 12 GB, είναι προφανές γιατί δεν αντιμετωπίσαμε κανένα ζήτημα με ανοικτές ουκ λίγες εφαρμογές. Στα συν και η ύπαρξη του Vapor Cooling Plus από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα η συσκευή να μη «ζεσταίνεται» μετά από αρκετές ώρες έντονης χρήσης.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ήταν στα 256 GB στη συσκευή που δοκιμάσαμε και είναι μάλλον δύσκολο να τη γεμίσει κανείς. Ακόμη και αν «κατεβάζει» συνεχώς αρχεία και εφαρμογές, αξιοποιώντας τις υψηλές ταχύτητες του 5G, το οποίο, επίσης, υποστηρίζει το realme GT 2.

Όσον αφορά στον τομέα της μπαταρίας, η χωρητικότητα φθάνει στα 5000 mAh, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αναζητείται φορτιστή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά αν αυτό απαιτηθεί, τότε θα βρεθείτε μπροστά σε μία ευχάριστη «έκπληξη». Το realme GT 2 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 65W, με τον ειδικό φορτιστή να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το realme GT έχει φορτίσει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και είστε έτοιμοι να το πάρετε μαζί σας εκτός σπιτιού.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Μία συσκευή που αξίζει την προσοχή σας

Το realme GT 2 είναι μία συσκευή για όσους ψάχνουν ένα πλήρες και ισχυρό smartphone που είναι διαθέσιμο σε μία λογική τιμή. Είναι από τις συσκευές που διαθέτουν πολύ ισχυρές επιδόσεις και σε γενικές γραμμές καλύπτουν -και με το παραπάνω- τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των καταναλωτών. Και αξίζει να την περιλάβατε στις επιλογές σας όταν αναζητείτε το καινούριο smartphone σας.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο