24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Platinum Trophy μετά από 10 χρόνια σε παιχνίδι του PlayStation!

Διαθέσιμος ο τίτλος της… υπομονής σε PS4 και PS5.

To ξεκλείδωμα των τροπαίων είναι αγαπημένη συνήθεια αρκετών κατόχων συστημάτων PlayStation και εμφανίστηκε ο πρώτος τίτλος που θα απαιτήσει να περιμένετε απλά… 10 χρόνια.

Συγκεκριμένα, το The Stanley Parable: Ultra Deluxe διατέθηκε πρόσφατα σε εκδόσεις για τις δύο κονσόλες και φαίνεται πως αν κάποιος θέλει να φανερώσει το πιο σπάνιο τρόπαιό του θα χρειαστεί να περιμένει αρκετό καιρό.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω επίτευγμα καλεί τους παίκτες να μην αγγίξουν τον τίτλο για 10 χρόνια και να τον αφήσουν ανενεργό στο λογαριασμό τους, δηλαδή να μην παίξουν από τώρα έως και τον Απρίλιο του 2023.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Αν κάποιος -μέσα σε αυτό το διάστημα- ξεχαστεί και ανοίξει την κονσόλα και φορτώσει το παιχνίδι, το σχετικό χρονόμετρο θα μηδενιστεί και θα αρχίσει να μετράει από την αρχή.

Κάποιοι άρχισαν πάντως να δοκιμάζουν να αλλάξουν χειροκίνητα το ρολόι της κονσόλας για να πάρουν το εν λόγω Platinum Trophy.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο