18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Google Maps: Ο γείτονας.. σούπερ ήρωας της Marvel

Μερικές φορές οι εικόνες δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που οι κάμερες της Google Street View έχουν απαθανατίσει ανθρώπους να κάνουν τις καθημερινές τους εργασίες. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που η τεχνολογία μπορεί να πιάσει σκηνές που φαίνονται εξωπραγματικές.

Όπως για παράδειγμα συνέβη στην Αγγλία με ένα άντρα, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί την στιγμή που πετάει τα σκουπίδια στους κάδους έξω από το σπίτι του, φορώντας ένα μεγάλο δερμάτινο γάντι.

Η κάμερα της Google Maps εμφάνισε τον γείτονά τους σαν διάσημο σούπερ ήρωα της Marvel

Ο άντρας με το όνομα Marshal Julius στο Twitter μοιράστηκε την φωτογραφία του, λέγοντας ότι αγνοούσε την ύπαρξή της, μέχρι που ο γείτονάς του τον επισκέφτηκε μαζί με τον γιο του, καθώς του θύμιζε τον Thanos, τον σούπερ ήρωα της Marvel.

Πρόκειται για τον θεόρατο Τιτάνα της φυλής των Eternals, ο οποίος είναι από τις πιο μισητές φιγούρες της Marvel. Το όνομά του προέρχεται από την ελληνική λέξη θάνατος και ο μοναδικός σκοπός του είναι να καταστρέψει το σύμπαν.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

«Ο γείτονάς μου με επισκέφτηκε με τον γιο του. Ήθελε να με γνωρίσει καθώς στο σπίτι τους είμαι ο διάσημος Thanos της Google Maps. Αποδείχθηκε ότι με τράβηξε το Street View πριν από μερικά χρόνια!», έγραψε ο ήρωας της ιστορίας.

My neighbour popped round with his son. He wanted to meet me as, at least in their house, I’m the “Famous Google Maps Thanos Guy”. Turns out I was snapped on Street View a few years ago! 🤓 pic.twitter.com/REzOxkaaWP

— Marshall Julius 🇺🇦 (@MarshallJulius) May 3, 2022
Κάποιος χρήστης του Twitter παραδέχθηκε ότι έχει ξαναδεί την συγκεκριμένη φωτογραφία στο διαδίκτυο στο παρελθόν. «Έχω ξαναδεί αυτή τη φωτογραφία», ενώ άλλος έγραψε με ενθουσιασμό: «Το ήξερα ότι ο Thanos είναι αληθινός!». Ένας τρίτος σχολίασε: «Χρησιμοποίησε την πέτρα του χρόνου για να βγάλεις τα σκουπίδια στην ώρα τους».

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο