18.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Xiaomi 12 Ultra: Η τελευταία διαρροή πρωτότυπου διαθέτει λιγότερες πίσω κάμερες από ό,τι αναμενόταν

Η Xiaomi αναμένεται τώρα ευρέως ότι θα απορρίψει την βαριά γωνία της πίσω κάμερας του Mi 11 Ultra, για ένα πολύ αλλαγμένο σχέδιο στον επερχόμενο διάδοχό του, το 12 Ultra. Αυτό το υποτιθέμενο super-premium smartphone Android πιστεύεται ότι διαθέτει έως και 5 πίσω κάμερες ή/και άλλους αισθητήρες, με πρόσθετα, όπως μονάδες φλας διπλού τόνου, επίσης για χώρο στο πίσω πλαίσιο του phablet.

Για το σκοπό αυτό, η Xiaomi λέγεται ότι έχει αναπτύξει μια νέα κυκλική προεξοχή για το πίσω πάνελ του 12 Ultra, που διαθέτει έναν κεντρικό φακό γύρω από τον οποίο τοποθετούνται μια σειρά από άλλα εξαρτήματα κάμερας σαν ρολόι. Ωστόσο, μία από τις τελευταίες διαρροές της συσκευής αμφισβητεί κάπως αυτή τη θεωρία.

Αποτελείται από μια εικόνα που υποτίθεται ότι δείχνει μια συσκευή που περιγράφεται ως πρωτότυπο 12 Ultra, αν και μία με μόλις 3 πίσω φακούς και 1 μονάδα φλας αυτή τη φορά. Αντί για τον φακό που έχει γίνει σχεδόν οικείος από άλλες αποδόσεις στη θέση 12 η ώρα, βρίσκει κανείς μερικές γραμμές κειμένου να κυριαρχούν με ένα μεγάλο μύθο “120X” στην κορυφή.

[affcoups id=”95805″]

Και πάλι, αυτό το νέο και δυνητικά συγκεχυμένο tip, έρχεται σε αντίθεση με άλλων ακόμα και στην ίδια αναφορά των κινεζικών μέσων, η οποία δείχνει διαφορετικά, αλλά 12 Ultra-σχετικά σχέδια, με μερικούς ή όλους τους υποτιθέμενους φακούς αποκατασταμένους.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Παρόμοια λογότυπα με κεφαλή “120X” εξακολουθούν να υπάρχουν (τα οποία, με λεπτομέρειες όπως “10/12-100mm” και AI CAMERA, ενδέχεται να υπονοούν ορισμένες από τις λειτουργίες κάμερας της ναυαρχίδας) αν και σε διαφορετικές θέσεις. Επιπλέον, το τελευταίο υποστηρίζεται από ακόμη περισσότερες εικόνες θηκών με τον εκτεταμένο αριθμό των εγκοπών που απαιτούνται για να ταιριάζει με τη φημολογούμενη πληθώρα φακών και μονάδων του 12 Ultra.

[affcoups id=”95832″]

Ωστόσο, η εντύπωση ότι η Xiaomi μπορεί να μην έχει ακόμη ολοκληρώσει τη σχεδίαση του Ultra είναι δύσκολο να κλονιστεί. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι σημάδι ότι αυτή η νέα έκδοση με 3 φακούς προορίζεται για ένα επιπλέον μοντέλο όπως αυτά της σειράς 12S. Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ότι και οι δύο συσκευές θα έχουν την υποσχεθείσα επωνυμία Leica και μια επιλογή υλικών στο πίσω μέρος.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο