17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Xiaomi θα μας παρουσιάσει νέα ακουστικά που θ’ ακυρώνουν το θόρυβο τελείως!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε στο Weibo, στον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi, μία αφίσα που λέει τα εξής: “Πείτε αντίο στον θόρυβο, αποκαταστήστε το πραγματικό ήχο. Xiaomi καινούργιο προϊόν στις 12 Δεκεμβρίου!”. Όπως πολύ καλά καταλάβατε, μιλάμε για κάποια ακουστικά που θα μας τα παρουσιάσει η εταιρεία στις 12 Δεκεμβρίου.

Από το σλόγκαν που έχει η αφίσα, θα λέγαμε ότι τ’ ακουστικά αυτά θα υποστηρίζουν ενεργά μείωση του θορύβου.

Μαζί με την αφίσα αυτή, βγήκε και μία άλλη αφίσα, που αναγράφει “ελεύθερος από διακόπτες, ελεγχόμενη ένταση”, με την εικόνα ενός διακόπτη. Υποθέτουμε ότι ο διακόπτης που δείχνει η αφίσα, θα είναι ο διακόπτης που ελέγχει την μείωση του θορύβου και που θα μπορούμε να ελέγξουμε πόσο θα είναι αυτή, ανάλογα με τις ανάγκες μας και το τριγύρω περιβάλλον.

Δυστυχώς την δεδομένη στιγμή δεν ξέρουμε τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά των ακουστικών, αλλά ούτε και την τιμή τους. Σίγουρα πάντως έχοντας γνώμονα και τα άλλα ακουστικά που έχει βγάλει η εταιρεία, δεν θα είναι καθόλου ακριβά.

Αυτή την στιγμή η εταιρεία έχει κάμποσα μοντέλα ακουστικών με διάφορα χαρακτηριστικά που μπορείτε να τα βρείτε σε πάρα πολύ καλές τιμές στο Banggood ή στο TomTop.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο