16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πάρε σήμερα με μόλις 18.38€ τ’ ασύρματα ακουστικά QCY T5 TWS με διπλό μικρόφωνο από την Γερμανική αποθήκη του Cafago!

Ζέστη, καλοκαίρι, σε λίγο καιρό όλοι ελπίζω να κανονίζουμε να πάμε κάπου διακοπές. Άρα θα χρειαστείτε μουσική, παρέα, κέφι και ίσως και κάποια καλά ακουστικά ν’ ακούτε μουσική εσείς χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους. Οπότε ψάχνουμε κάποια καλά ασύρματα ακουστικά, μην πάρουμε τίποτα της πλάκας, φθηνά γιατί δεν θα χαλάσουμε τα λεφτά των διακοπών εκεί, να πάρουμε και από Ευρωπαϊκή αποθήκη, μην τα παραλάβουμε μετά τις διακοπές…σαν τ’ ασύρματα ακουστικά QCY T5 TWS με διπλό μικρόφωνο από την Γερμανική αποθήκη του Cafago που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόλις 18.38€!

Ενημερωτικά η QCY είναι μία από τις πολλές εταιρίες που συνεργάζεται με την Xiaomi, αν και δεν θα δούμε το λογότυπο της εταιρείας πάνω στ’ ακουστικά. Τα QCY T5 είναι ασύρματα ακουστικά In-Ear, δηλαδή μπαίνουν μέσα στο αυτί. Κατασκευασμένα από ABS, είναι ιδανικά για ν’ απαντάτε σε κλήσεις και ν’ ακούτε μουσική. Συνδέονται με το κινητό σας μέσω ΒΤ 5.0, υποστηρίζουν ακύρωση εξωτερικού ήχου για να μιλάτε και ν’ ακούτε τον άλλο άψογα. Τ’ ακουστικά για να φορτιστούν θέλουν περίπου 2 ώρες, ενώ μπορείτε να ακούσετε μουσική για 4 – 5 ώρες. Η ενσωματωμένη μπαταρία στ’ ακουστικά είναι χωρητικότητας 40mAh, ενώ στη βάση φόρτισης η ενσωματωμένη μπαταρία είναι χωρητικότητας 380mAh. Το βάρος είναι στα 100g περίπου, ενώ οι διαστάσεις τους είναι 16 x 11 x 3cm.

Το ΝΕΟ QCY T5 υιοθετεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία BT V5.0 με υψηλότερη μετάδοση, χαμηλή κατανάλωση και ισχυρή συμβατότητα, προσφέροντας εμπειρίες ακρόασης υψηλής ευκρίνειας σε παιχνίδια E-sports. Η έξοχη μπαταρία και η εξαιρετικά εργονομική εφαρμογή επιτρέπουν τη μακροχρόνια απόλαυση μουσικής ή να έχετε κλήσεις χωρίς κούραση. Το απαλό άγγιγμα του κουμπιού είναι η ευαίσθητη πρόσβαση στην ένταση ήχου ή στον έλεγχο απάντησης κλήσης. Σας περιμένει το νέο QCY T5 για να ακούτε περισσότερα και να απολαμβάνετε περισσότερα.

Χάρις την τεχνολογία BT V5.0, θα έχετε υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων και σταθερή απόδοση χωρίς παρεμβολές, για την αποφυγή καθυστερήσεων ήχου. Με την τεχνολογία μείωσης θορύβου CVC 6.0, το μικρόφωνο σιλικόνης είναι υψηλής ευαισθησίας, που βελτιώνουν την αναγνώριση της ομιλίας. Τ’ ακουστικά είναι εργονομικά σχεδιασμένα, έτσι ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στο περίγραμμα των αυτιών. Με τον αποκλειστικό σχεδιασμό take-out-to use, υπάρχει πάντα ένα βήμα λιγότερο, ασφαλής χρόνος και ελεύθερα χέρια. Τ’ ακουστικά έχουν ελαφρύ σώμα με μόλις 4,3 g, όπου θα τα βρείτε στη μικρή ενσωματωμένη θήκη φόρτισης με την μπαταρία 380 mAh για εφεδρική ισχύ και επίπεδο μπαταρίας που εμφανίζεται στο τηλέφωνο με σύστημα iOS. Το επίπεδο προστασίας από τον ιδρώτα IPX4 έχει σχεδιαστεί για χωρίς πρόβλημα αθλητικές δραστηριότητες. Υποστηρίζει κωδικοποίηση ήχου AAC, ενώ διαθέτει φωνητικό έλεγχο Siri/ Google Voice Assistant.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-pae0436b.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2507db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις €18.38 ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, τα πολύ καλά ασύρματα ακουστικά QCY T5 με διπλό μικρόφωνο και σύνδεση μέσω ΒΤ 5.0[/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο