16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ζέστη θέλει τον ανεμιστήρα οροφής Lixada FS0030 με φως και τηλεχειριστήριο από την Γερμανική αποθήκη του Cafago και με μόλις 62.91€!

Σας έχω ήδη παρουσιάσει ένα ανεμιστήρα οροφής, πάλι από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, που πάρα πολλοί εκδηλώσατε ενδιαφέρον και με ρωτούσατε διάφορα πράγματα, οπότε είπα να δω αν το Cafago έχει και καμία άλλη αντίστοιχη προσφορά να σας παρουσιάσω και τη βρήκα! Έτσι σας βρήκα πάλι ανεμιστήρα οροφής φυσικά, πάλι από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, αλλά σε ακόμα καλύτερη τιμή από τον προηγούμενο ανεμιστήρα! Αναφέρομαι στον ανεμιστήρα οροφής Lixada FS0030 με φως και τηλεχειριστήριο από την Γερμανική αποθήκη του Cafago και με μόλις 62.91€!

Ο ανεμιστήρα οροφής Lixada FS0030 λειτουργεί με τάση AC180V – 265V. Ο κινητήρας του έχει ισχύ 32W, ενώ το φως αποδίδει ισχύ 80W. Τον ανεμιστήρα με το φως τα ελέγχεται είτε μέσω του τηλεχειριστηρίου που έχει ή μέσω της εφαρμογής που θα πρέπει να την εγκαταστήσετε στο τηλέφωνό σας και μέσω ΒΤ το διαχιερίζεστε. Ο ανεμιστήρας έχει 3 ταχύτητες, όπως και το φως, που ρυθμίζεται σε 3 είδη, ψυχρό άσπρο, θερμό και ουδέτερο. Ο ανεμιστήρας είναι κατασκευασμένος από ακρυλικό και ABS. Μπορείτε να τον βρείτε σε διάφορα χρώματα, όπως μαύρο, λευκό, μπλε, γκρι, χρυσό και ροζ. Η διάμετρος του ανεμιστήρα είναι στα 50 cm, ενώ το ύψος του στα 23 cm.

Ο ανεμιστήρας οροφής έχει 3 ταχύτητες που μπορούν να ρυθμιστούν αλλά και 3 τύποι φώτων, που όπως σας είπα είναι – ουδέτερο φως, λευκό φως και ζεστό λευκό φως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ή την εφαρμογή από το τηλέφωνο για να ελέγξετε την ταχύτητα και τη φωτεινότητα. Μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή σε πολλά σημεία όπως σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα κ.λπ. Τα πτερύγια του ανεμιστήρα και ο κινητήρας υψηλής ποιότητας παρέχουν μεγάλο όγκο αέρα αλλά αθόρυβα, χωρίς ενοχλήσεις στη ζωή σας. Το ακρυλικό αμπαζούρ εξασφαλίζει υψηλή διαπερατότητα φωτός, ενώ διαχέει το φως ομοιόμορφα, χωρίς να σας τυφλώνει.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-dz0437gy-220v.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2507db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με μόλις 62.91€ ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago τον ανεμιστήρα οροφής Lixada FS0030 με φωτισμό για να ξεχάσετε τι σημαίνει ζέστη![/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο