22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

WhatsApp: Δυνατότητα μεταφοράς συνομιλιών από Android σε iPhone!

Το WhatsApp προσθέτει τη δυνατότητα μεταφοράς του ιστορικού των συνομιλιών σας από το Android στο iPhone, αφού προηγουμένως επέτρεπε στους χρήστες να μεταφέρουν συνομιλίες μόνο με τον αντίθετο τρόπο (από το iPhone στο Android).

Η νέα δυνατότητα ανακοινώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Mark Zuckerberg, με μια ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook. Νωρίτερα η ιστοσελίδα WABetaInfo εντόπισε τη λειτουργία η οποία διατίθεται σε μορφή beta.

Η ενημέρωση βοηθάει σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα του WhatsApp και ένα από τα πιο δημοφιλή αιτήματα των χρηστών, του οποίου η λύση «κολλούσε» στη δυσκολία της μεταφοράς των συνομιλιών μεταξύ των δύο δημοφιλέστερων mobile πλατφορμών. Παραμένει εύκολο να μεταφέρετε συνομιλίες από μια συσκευή iOS σε μια άλλη ή από μια συσκευή Android σε μια άλλη, αλλά όχι μεταξύ δύο διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων.

whatsapp-iphone-to-android.webp.15f348fc8bb8fb120545cbfc3b6f5ab0.webp
Η διαδικασία μεταφοράς λειτουργεί μόνο σε νέα iPhone ή σε iPhone που έχει πραγματοποιηθεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ενώ κάνει χρήση της υπάρχουσας εφαρμογής Move to iOS της Apple για την πλατφόρμα του Android. Η εφαρμογή ήδη βοηθά τον χρήστη στη μεταφορά επαφών, καταχωρίσεων ημερολογίου, μηνυμάτων SMS και άλλων στοιχείων που έχει στο android smartphone του. Κατά τη διάρκεια της του iPhone setup, θα πρέπει να επιλέξτε την επιλογή “Μεταφορά δεδομένων από Android” και, στη συνέχεια να ακολουθήσετε τα βήματα στην αντίστοιχη εφαρμογή του Android. Μόλις το iPhone ρυθμιστεί πλήρως, ανοίξτε το WhatsApp και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Αν όλα πάνε καλά, σε σύντομο διάστημα θα πρέπει να εμφανιστεί στο iPhone το ιστορικό των συνομιλιών που είχατε στο Android.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Για τη διαδικασία της μεταφοράς θα πρέπει να τρέχετε Android 5 ή νεότερη έκδοση στη συσκευή Android και iOS 15.5 στο iPhone. Μειονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι αν έχετε ήδη κάποιο ιστορικό συνομιλιών σ iOS συσκευή, τότε το νέο περιεχόμενο που εισάγετε από το android, θα το αντικαταστήσει πλήρως.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο