16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Cosmote μοιράζει δώρα επικοινωνίας στους αγαπημένους σας φέτος τα Χριστούγεννα!

Και φέτος η Cosmote και για 6η συνεχόμενη χρονιά, δίνει σε όλους τους συνδρομητές της, ανεξάρτητα εάν είστε συνδρομητής κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας προγραμμάτων COSMOTE, δώρα επικοινωνίας, ώστε να τα μοιράσετε σε 3 αγαπημένους σας, παίρνοντας τον ρόλο του Αη Βασίλη και κάνοντας αυτές τις γιορτές μοναδικές.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Εάν είστε κάτοχος κάποιου προγράμματος COSMOTE κινητής τηλεφωνίας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλτε ένα δωρεάν SMS με τη λέξη ΔΩΡΑ στο 1256 και θα λάβετε έναν κωδικό. Διαλέξτε μετά τρεις φίλους σας και ως ‘αλλος Αη Βασίλης κάντε τους το δώρο που επιθυμούν.

Τα δώρα που δίνετε μέσω της Cosmote στους φίλους σας είναι τα εξής:

  • 500 λεπτά ομιλίας για κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής & σταθερής τηλεφωνίας
  • 500 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας
  • 500 MB για πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Η ενέργεια αυτή θα τρέχει μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2018 στις 23:59:59, οπότε έχετε χρόνο, αλλά μην το αμελήσετε! Το κάθε δώρο που κάνετε θα ισχύει για τρεις ημέρες από την στιγμή που το παραλάβει ο φίλος σας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια αυτή έχουν όλοι όσοι έχουν πρόγραμμα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. Tα προγράμματα σταθερής COSMOTE παρέχονται από τον ΟΤΕ. Εξαιρούνται μόνο οι κάτοχοι προγραμμάτων COSMOTE e- TRACK, COSMOTE Direct Access, COSMOTE Machine to Machine, Καρτοτηλέφωνα, Business Τηλεφωνικές Γραμμές με 30 κανάλια Φωνής και Business Τηλεφωνικές Γραμμές με 30 κανάλια Φωνής DDI. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο xmas.cosmote.gr.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο