21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδιάβροχο χαλάκι για υπαίθριο κάμπινγκ από το Cafago με μόλις 10.99€

Ζέστη, καλοκαίρι, όλοι είμαστε έτοιμοι για την παραλία. Σας βρήκα λοιπόν το τέλειο αξεσουάρ να πάρετε μαζί σας, ένα αδιάβροχο χαλάκι για υπαίθριο κάμπινγκ που μπορείτε να το πάρετε από το Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, με μόλις 10.99€.

Το αδιάβροχο πανί είναι σε χρώμα μπλε ντεγκραντέ και κατασκευασμένο από 210T πολυεστερική ίνα. Οι διαστάσεις του είναι 210 x 200cm, ενώ η συσκευασία του ζυγίζει μόλις 350 γρ.

Αυτό το πανί έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ σε όγκο, που μπορεί να φορτωθεί γρήγορα και εύκολα στην τσάντα αποθήκευσης σας. Αυτή η διαδικασία είναι απλή και βολική. Μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα, οπουδήποτε! Το πανί είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα 210Τ και μπορεί να είναι αποτελεσματικά αδιάβροχο και ανθεκτικό στην άμμο. Η κουβέρτα παραλίας μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ρούχων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο βροχής (έχει αδιάβροχο επίπεδο υψηλότερο από την ομπρέλα), χαλάκι/μαξιλάρι έκτακτης ανάγκης ενώ ταξιδεύετε, κουβέρτα για πικνίκ, αδιάβροχο μουσαμά, κουβέρτα παραλίας. Είναι ιδανικό για πεζοπορία, ταξίδια και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-h41626-1.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με μόλις 10.99€ από το Flash Sales του Cafago την αδιάβροχη κουβέρτα για την παραλία. [/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο