16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi 12 Ultra: Δεν θα διαθέτει το λογότυπο της Leica, αλλά θα μας έχει μία έκπληξη στην κάμερα!

Η συνεργασία της Xiaomi και της Leica, με το νέο κινητό που αναμένεται να βγάλει η εταιρεία, το Xiaomi 12 Ultra το επόμενο διάστημα, έχει αρχίσει να ζεσταίνεται. Αυτή τη φορά, ο ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, συνέχισε να δημοσιεύει πολλά νέα σχετικά με τις κάμερες Leica στο microblogging της, έτσι ώστε οι χρήστες του Διαδικτύου να έχουν περισσότερη κατανόηση αυτής της μάρκας απεικόνισης που διανύει έναν αιώνα.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Όσον αφορά την εμφάνιση αυτής της νέας κάμερας, υπήρξαν πολλά renders στο διαδίκτυο και το γενικό σχήμα είναι μια μεγάλη κυκλική μονάδα φακού στο πίσω μέρος, μαζί με την εμβληματική μικρή κόκκινη ετικέτα της Leica Camera στην επάνω ή κάτω/επάνω δεξιά γωνία, αλλά σύμφωνα με τη νέα αναφορά του Digital Chat Station, το Xiaomi 12 Ultra δεν θα έχει το λογότυπο Coke της Leica στο σώμα του, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη αναφορά του.

[affcoups id=”98453″]

Το λογότυπο Leica Coke είναι αποκλειστικό για τη δωρεάν επωνυμία της Leica και θα εμφανίζεται μόνο στη Leica, το Xiaomi 12 Ultra είναι προϊόν της Xiaomi και, παρόλο που είναι στρατηγική συνεργασία με τη Leica, είναι αδύνατο να υπάρχει το λογότυπο της Coke στο σώμα.

[affcoups id=”98331″]

Η διαχείριση της επωνυμίας Leica είναι πολύ αυστηρή και η ιστορία του co-branding ήταν πάντα έτσι. Τέλος, ένα μικρό νέο για εσάς, η νέα κάμερα της Xiaomi θα έχει μια έκπληξη στο υδατογράφημα αυτή τη φορά, μια μεγάλη έκπληξη.

[affcoups id=”98309″]

Στην πραγματικότητα, σχετικά με τον πίσω φακό για να συμμετάσχει στο σήμα της Coke αυτό το πράγμα, οι άνθρωποι απλά περιμένουν πάρα πολλά, σκεφτείτε τελικά, πριν από τη Xiaomi βαριά ως Huawei, αλλά επίσης απέτυχε στη μικρή κόκκινη ετικέτα της Leica που ήταν τυπωμένη στα τηλέφωνά τους, οπότε αυτή τη φορά η Xiaomi πρέπει Απλά προσθέστε τη λέξη Leica στον πίσω φακό.

[affcoups id=”98289″]

Το Xiaomi 12 Ultra θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, χθες ο blogger Digital Chat Station έδωσε μια γενική ώρα κυκλοφορίας και είπε ότι έχει προγραμματιστεί στις αρχές Ιουλίου, μπορούμε να το περιμένουμε.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο