19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Elon Musk: Η ερώτηση που κρίνει αν μπορείτε να δουλέψετε για αυτόν!

Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ένας επιχειρηματίας που έφερε την επανάσταση στη γη και στο διάστημα. Για αυτό και ο Elon Musk είναι απαιτητικός από τους υπαλλήλους του. Θέλει να ξέρει ότι κάθε άτομο το οποίο προσλαμβάνει έχει την ικανότητα να σκέφτεται πρακτικά, να λύνει προβλήματα και να βρίσκει λύσεις.

Ασφαλώς, ο Elon Musk δεν κάνει πια ο ίδιος τις συνεντεύξεις όταν η Tesla ή η SpaceX θέλουν να προσλάβουν νέους εργαζόμενους (άλλωστε, η αυτοκινητοβιομηχανία του βρίσκεται σε περίοδο απολύσεων τώρα). Όμως, σύμφωνα με τη βιογραφία του την οποία ο ίδιος έχει εγκρίνει, πέρασε προσωπικά από interview τα 1.000 πρώτα άτομα που προσελήφθησαν από την SpaceX.

Είστε αρκετά έξυπνοι για να δουλέψετε για τον Elon Musk; Απαντήστε αυτή την ερώτηση

Και συνήθιζε να τους κάνει μία ερώτηση που αφήνει τον περισσότερο κόσμο χωρίς μια εύκολη απάντηση.

«Στέκεσαι στην επιφάνεια της γης. Περπατάς ένα μίλι νότια, ένα μίλι δυτικά και ένα μίλι βόρεια. Καταλήγεις ακριβώς εκεί από όπου ξεκίνησες. Πού βρίσκεσαι;».

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσεγγίσει κανείς αυτό το αίνιγμα, όμως οι συνηθέστερες απαντήσεις είναι δύο: Η πρώτη, είναι στον Βόρειο Πόλο. Εάν βρίσκεσαι στον Βόρειο Πόλο και περπατήσεις ένα μίλι νότια, μετά ένα μίλι δυτικά και τελικά ένα μίλι βόρεια, κάνεις ένα τρίγωνο και επιστρέφεις στο σημείο από όπου ξεκίνησες.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Όταν ο συνεντευξιαζόμενος έδινε αυτή την απάντηση, τότε ο Musk τον ρωτούσε: «Πού αλλού θα μπορούσε να είναι;».

Μία δεύτερη απάντηση στον γρίφο είναι ο Νότιος Πόλος, όπου η περιφέρεια της γης είναι ένα μίλι.

Όμως στην πραγματικότητα, αυτό που ζητά ο Musk δεν είναι μία απάντηση. Περισσότερο, θέλει να δει πώς ο άνθρωπος που έχει απέναντί του επεξεργάζεται και αναλύει τις πληροφορίες που του δίνονται.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο