16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έρχεται το Mi Max 3 με 7 ίντσες οθόνη και 5500mAh μπαταρία!

Όπως θα έχετε όλοι καταλάβει, η φετινή μόδα πρόσταζε το κινητό να είναι full screen. Πέρυσι η μόδα ήταν η διπλή κάμερα, φέτος το full screen με αναλογία οθόνης 18:9. Έτσι βγήκανε πάρα πολλά προσπαθώντας ν’ αντιγράψουν όλα το αρχικό τηλέφωνο που ήταν το Mi Mix. Μάλιστα η Xiaomi έβγαλε και μία πιο προσιτή σειρά full screen, τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus. Βέβαια η Xiaomi δεν πρόκειται να μείνει εκεί, καθώς πρέπει να βγάλει το επόμενο μοντέλο, που σήμερα μάθαμε τα πρώτα στοιχεία για το πως θα είναι και τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει. Φυσικά μιλάμε για το Mi Max 3!

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, το αναμενόμενο Mi Max 3, θα είναι φυσικά ένα κινητό πλήρους οθόνης, με μέγεθος οθόνης τις 7 (!) ίντσες, αναλογία 18:9 και ανάλυση λογικά 2160 × 1080. Σίγουρα το μέγεθος αυτό θα είναι κάτι το καινούργιο για την Xiaomi, αφού το μέγιστο που έχει φτάσει είναι τις 6,44 ίντσες.

Το κινητό θα διαθέτει φυσικά σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μάλλον στο πίσω μέρος του κινητού και διπλή κάμερα, αλλά με τι χαρακτηριστικά, δεν ξέρουμε ακόμα. Σίγουρα ένα τόσο μεγάλο κινητό, θα χρειάζεται και μία μεγάλη μπαταρία για να κρατάει, οπότε περιμένουμε να έχει μία μπαταρία των 5500mAh, 200mAh περισσότερα από το 2, ενώ θα υποστηρίζει και QC 3.0 γρήγορη φόρτιση, παράλληλη φόρτιση, αντίστροφη φόρτιση.

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσε εικόνα από το πίσω πλαίσιο του Mi Mix 3. Δείτε πως θα είναι το αναμενόμενο κινητό όταν βγει

Όσο για το τι επεξεργαστή θα έχει…εδώ μπορεί να έχει από τον Snapdragon 630 μέχρι και τον 660, ανάλογα ίσως με το εάν θα βγάλει μία έκδοση ή παραπάνω.

Εάν ενδιαφέρεστε πάντως ν’ αποκτήσετε έστω το Mi Max 2 Global version, βλέπω το έχει σε Flash sales το Banggood στα 190€ μέχρι τα Χριστούγεννα! Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο