24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πως η Xiaomi μας “αντιγράφει”…έστειλε το Amazfit T-Rex 2 στο διάστημα για να δοκιμάσει τα στιβαρά διαπιστευτήριά του!

Απ’ ότι φαίνεται είδε το βιντεάκι που ανέβασα προ καιρού η εταιρεία με το Mi Band 7, που το έβαλα στην κατάψυξη και είδαμε όλοι την αντοχή του και είπε να το πάει ένα βήμα περαιτέρω. Φυσικά όχι με το Mi Band 7, μην νομίσουμε ότι μας αντιγράφει, αλλά με το Amazfit T-Rex 2, ένα smartwatch που έχει πολύ στιβαρά διαπιστευτήρια αντοχής!

Το έξυπνο ρολόι T-Rex δεύτερης γενιάς της Amazfit είναι πλέον διαθέσιμο, αφού έκανε το ντεμπούτο του στην ινδική αγορά πιο πρόσφατα. Είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε απαιτητική χρήση ως σύντροφος σε «ακραία» αθλήματα ή χόμπι, με κατασκευή με βαθμολογία MIL-STD 810G και ανεξάρτητο GPS διπλής ζώνης. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που ο OEM το επέλεξε από τα αδέρφια του 2022 μέχρι στιγμής για να συνεχίσει αυτό που ο OEM ονόμασε “διαστημική βόλτα”.

Amazfit T-Rex 2 In Space

Το έργο περιελάμβανε τη συνεργασία με την ομάδα Sent into Space για να πάρει ένα T-Rex 2 και να το εκτοξεύσει περίπου 113.000 πόδια (34,5 χιλιόμετρα (χλμ)) στον αέρα από ένα σημείο στην πόλη Σέφιλντ του Ηνωμένου Βασιλείου.

[affcoups id=”98810″]

Το ρολόι, στερεωμένο στο εξωτερικό ενός “ελαφριού διαστημικού σκάφους” σε μια βάση, εκτιμήθηκε ότι αντέχει σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -64°C και ταχύτητες 180 μιλίων ανά ώρα ή περισσότερο, καθώς και πίεση αέρα μικρότερη από 0,2% βρίσκεται συνήθως στο επίπεδο της θάλασσας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ωστόσο, το wearable απεικονίστηκε να έχει παραμείνει και ικανό να καταγράφει το ταξίδι του κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιπέτειας. Ως εκ τούτου, ένας τεχνικός του Sent into Space υποστήριξε το T-Rex 2, με τιμή επί του παρόντος στα 230 $ στο Amazon ως ένα έξυπνο ρολόι που μπορεί να πάει “στο διάστημα” και να επιστρέψει ξανά.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο