18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα Σε Κάνει “ΤΟΝΟΡΟ”… Tonor Q9

ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ GIVEAWAY ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… για το 2 Smart Watch… και για πάρεις μέρος… πάτα εδώ: https://youtu.be/qALSt-G13Q8

#tonormic #bestgamingmicrophone #TONOR #Q9 #usbmic

Θέλεις να κάνεις Streaming, Podcast, On Line Εκπαίδευση ή Gaiming, YouTube ή οτιδήποτε άλλο και να μην ακούγεσαι σαν ρομπότ;
Αν σέβεσαι λοιπόν τον εαυτό και κάνεις κάτι από τα παραπάνω το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να πάρεις κάτι τέτοιο που θα δούμε σήμερα ή κάτι αντίστοιχο… Λύσεις γενικά υπάρχουν.

Λοιπόν Stoty Time…
Πριν από λίγο καιρό επικοινώνησε μαζί μου η Tonor που είναι μια εταιρία που κατασκευάζει μόνο μικρόφωνα και μου πρότεινε να μου στείλει ένα από τα μικρόφωνα της για να το δω και να πω την γνώμη μου.
Η απάντηση μου ήταν ασφαλώς θετική μιας και πάντα μου αρέσει να φέρνω και να σας δείχνω επιλογές που ίσως δεν θα τις δείτε αλλού… και γενικότερα είναι καλό να μαθαίνουμε και να βλέπουμε μάρκες που δεν έτυχε να τις ακούσουμε ξανά.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη (πλέον μετά από αρκετές δοκιμές μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό) ήταν λοιπόν το μικρόφωνο που μου έστειλαν και είναι το TONOR Q9

Για όποιον θέλει να το τσεκάρει…. θα το βρει ΜΟΝΟ στο Amazon (συμφέρει από το το Γερμανικό τιμή ~57€ την ημέρα που κάνω το βίντεο και τα Link ΔΕΝ είναι δικά μου Affilate)

Amazon DE site:
https://amzn.to/3zXV5Ir
Amazon ES site:
https://amzn.to/3ngHqVi
Amazon FR site:
https://amzn.to/3n1OGEv
Amazon IT site:
https://amzn.to/3OkJIP8

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο