21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Samsung Galaxy S9 Plus – νέα φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας με προστατευτικό κάλυμμα κυκλοφόρησε.

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο νέα φωτογραφία του αναμενόμενου Samsung S9 Plus. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι και πάλι με προστατευτική θήκη, ενώ και αυτή την φορά συμφωνεί με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Από την φωτογραφία που βλέπουμε, βλέπουμε ότι στο πίσω μέρος θα έχει δύο κατακόρυφα τοποθετημένα κάμερες. Ακριβώς από κάτω θα βρούμε τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος, ενώ δίπλα, στα δεξιά όπως βλέπουμε την πλάτη, έχει διπλό flash LED και ακριβώς από κάτω τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού.

 

Με βάση τις τρέχουσες γνωστές πληροφορίες, η σειρά Samsung S9 θα χρησιμοποιήσει 5.8 ή 6.2 ιντσών AMOLED πλήρη οθόνη. Για επεξεργαστή θα έχει ή τον νέο Qualcomm Snapdragon 845 ή τον Exynos 9810. Θα έρθει με 4GB ή 6GB RAM και 512GB σαν εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Θα έρχεται με προ-εγκατεστημένα τα Android 8.0. Ξέρουμε ότι η θύρα 3.5 χιλιοστών για τ’ ακουστικά θα διατηρηθεί, θα έχει διπλά στερεοφωνικά ηχεία, ασύρματο πληκτρολόγιο φόρτισης και Dex.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Samsung έχει ολοκληρώσει την δοκιμαστική παραγωγή από τον Οκτώβριο, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στο Mobile World Congress 2018, στο τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung εμφανίζει πρόβλημα στις πωλήσεις της σιγά-σιγά!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο