14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MADV Mini Panoramic camera – Η πανοραμική κάμερα που ανακοίνωσε σήμερα η Xiaomi στα 399 γουάν!

Σήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Youtube, δίνουν φοβερές δυνατότητες για άμεση μετάδοση της εικόνας της περιοχής που είμαστε. Πολλοί κάνουν ταξίδια με σκοπό μόνο την καταγραφή και μετάδοση αυτών των ταξιδιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλεις μία κάμερα λοιπόν που να δείχνει τα πάντα τριγύρω σου, εύκολα και γρήγορα. Φυσικά η Xiaomi δεν θα έμενε έξω από αυτή την ευκαιρία και πρόκληση, οπότε παρουσίασε σήμερα την MADV mini, μία μικρή πανοραμική κάμερα.

Το εντυπωσιακό και συνάμα όμορφο είναι ότι η κάμερα είναι πραγματικά μικρή, συμπαγή και πάρα πολύ εύκολη στη χρήση. Κατασκευαστής είναι πάλι μία εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi και ονομάζεται Beijing Crazy King Technology Co.

 

Η MADV Mini Panoramic είναι μία plug and play κάμερα, εφοδιασμένη με ένα βύσμα USB Type-C για να την συνδέεται κατευθείαν πάνω στο κινητό στην αντίστοιχη θύρα. Ζυγίζει μόλις 22 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις της είναι 42.5 x 35.5 x 25.2 mm. Είναι τόσο μικρή που χωράει άνετα στην τσέπη του παντελονιού σας, έτσι ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας. Η κάμερα είναι κατασκευασμένη από ειδικό ανθεκτικό πλαστικό και θα πουλιέται στην Κίνα στα 399 yuan ή αλλιώς στα 61.05$.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας, η MADV Mini Panoramic Camera είναι εφοδιασμένη με διπλό αισθητήρα των 13MP pσε κάθε μεριά, ευρυαγώνιο φακό με γωνία θέασης μέχρι και τις 210° και aperture f /1.8. Μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο σε υψηλή ποιότητα και φωτεινότητα. Μπορεί να τραβήξει πανοραμικές φωτογραφίες σε JPEG και με ανάλυση 5K (5276 x 2688p), ενώ τα βίντεο που τραβάει είναι σε δύο αναλύσεις, 1920 x 960 ή 1280 x 640, στα 30fps και τα δύο και σε MP4 format.

Διαβάστε επίσηςΑγοράστε έξυπνα και φθηνά από το @Banggood με τα κουπόνια μας προϊόντα της Xiaomi!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο