27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αυτές είναι οι συσκευές Samsung που θα παρουσιαστούν στο Galaxy Unpacked του καλοκαιριού

Στο επόμενο Unpacked event της Samsung πρόκειται να παρουσιάσει πολλές συναρπαστικές νέες συσκευές, με πολλές πρόσφατες φήμες να υπαινίσσονται ότι μπορεί να δούμε έως και πέντε διαφορετικά αναδιπλούμενα να διαδέχονται το περυσινό δίδυμο Z Fold 5/Z Flip 5.

Δυστυχώς, η πιο πρόσφατη πρόβλεψη από έναν από τους πιο αξιόπιστους χρήστες τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ πιο… συντηρητική όσον αφορά τα βραχυπρόθεσμα σχέδια αναδιπλούμενης κυκλοφορίας της Samsung.

Ενώ ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks, σπάνια διαρρέει σημαντικά πράγματα απαντώντας σε ερωτήσεις από τους οπαδούς του X, αυτό ακριβώς φαίνεται να συνέβη τη Δευτέρα το βράδυ, όταν άρχισε να απαριθμεί τα «μόνα αξιοσημείωτα» προϊόντα της Samsung «στο κατάστρωμα στο κοντινό μέλλον” ως απάντηση σε ένα ερώτημα σχετικά με το πρόσφατα φημολογούμενο Galaxy Z Fold 6 Ultra.

Αν και ο Blass δεν απέρριψε ρητά την πιθανότητα κυκλοφορίας μιας τέτοιας συσκευής κάποια στιγμή στο μέλλον, το υπερυψηλής ποιότητας αναδιπλούμενο απουσιάζει εμφανώς από την εν λόγω “αξιόπιστη” λίστα με τα επερχόμενα προϊόντα Galaxy.

Αντίθετα, αυτό περιλαμβάνει και τα δύο μοντέλα Galaxy Buds 3 και Buds 3 Pro, τουλάχιστον τρεις νέες εναλλακτικές λύσεις Apple Watch με Wear OS, το πρώτο στο είδος του Galaxy Ring, ένα ζευγάρι φορητών υπολογιστών της σειράς Galaxy Book και δύο φαινομενικά μυστηριώδεις συσκευές αναφέρονται μόνο με τα κωδικά τους ονόματα.

Αλλά τα Q6 και B6 είναι καλά τεκμηριωμένες κωδικές ονομασίες που πιστεύεται ότι ανήκουν στα Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6, γεγονός που μας αφήνει να περιμένουμε μερικές αρκετά βαρετές ανακοινώσεις από τη Samsung στο πτυσσόμενο μπροστινό μέρος στο “εγγύς μέλλον”.

Εκτός από ένα Z Fold 6 Ultra που μερικοί tipster μας είχαν ήδη προειδοποιήσει να μην το θεωρούμε δεδομένο, από αυτή τη λίστα λείπουν επίσης τα μοντέλα Galaxy Fold FE και Flip FE που ακούγονταν για καιρό.

O Evan Blass δεν ορίζει το “εγγύς μέλλον” για τους σκοπούς αυτής της πρόβλεψης και με το Galaxy S24 FE να λείπει επίσης από το πρόσφατα φημολογούμενο ρόστερ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καλύπτει μόνο τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες. Επομένως, τα νέα αναδιπλούμενα μπορεί να έρθουν τους τελευταίους μήνες του 2024… ή ακόμα και στις αρχές του 2025.

Από την άλλη, στη λίστα περιλαμβάνονται τα Galaxy Watch 7, Galaxy Watch 7 Ultra και Galaxy Watch FE για κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2024.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο