27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Amazfit Band 7: Οι αρχικές διαρροές το παρομοιάζουν με το Redmi Smart Band Pro αλλά με υποστήριξη GPS και μεγαλύτερη μπαταρία

Η Magical Unicorn ανακάλυψε τις αρχικές λεπτομέρειες για το Amazfit Band 7, με την κωδική ονομασία «Bari». Δυνητικά λανσάροντας παράλληλα με τη σειρά GTR 4, ο Γάλλος tipster ισχυρίζεται ότι το Amazfit Band 7 θα μοιάζει πολύ με το Redmi Smart Band Pro, το οποίο κυκλοφόρησε η Xiaomi τον Οκτώβριο του 2021.

Για το περιβάλλον, το Redmi Smart Band Pro έχει οθόνη 1,47 ιντσών με οθόνη 194 x 368 pixel. Σύμφωνα με την Magical Unicorn, το Amazfit Band 7 θα ταιριάζει με το Redmi Smart Band Pro από αυτή την άποψη, πιθανώς και με οθόνη 1,47 ιντσών. Παρεμπιπτόντως, έχουμε συμπεριλάβει μια φωτογραφία του Redmi Smart Band Pro παραπάνω ως αναφορά, που εάν την πατήσετε θα δείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Τα αρχικά έγγραφα της FCC τονίζουν ότι το Amazfit Band 7 θα έχει επίσης μεγάλη οθόνη, όπως φαίνεται παρακάτω. Ενώ η εικόνα της διεπαφής χρήστη του Amazift Band 7 δεν παρέχει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το fitness tracker, ένα ξεχωριστό έγγραφο επισημαίνει ότι διαθέτει μπαταρία 232 mAh. Όπως σημειώνει η Magical Unicorn, αυτή η χωρητικότητα της μπαταρίας θέτει το Amazfit Band 7 σε πλεονέκτημα σε σύγκριση με το Redmi Smart Band Pro, το οποίο έχει μπαταρία 200 mAh. Ομοίως, το Smart Band 7 έχει μπαταρία 180 mAh, που η Xiaomi δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα παγκοσμίως.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Amazfit Band 7 τρέχει το Zepp OS. Ωστόσο, η Magical Unicorn έχει καθορίσει ότι το Amazfit Band 7 υποστηρίζει GPS, ένα χαρακτηριστικό που συνεχίζει να ξεφεύγει από τη σειρά Smart Band της Xiaomi. Βέβαια ακούγεται ότι ίσως το δούμε στο Mi Band 7 Pro, αλλά αυτά είναι μόνο φήμες ακόμα. Δυστυχώς, δεν έχει διαρρεύσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η FCC αναφέρει ότι η εμπιστευτικότητά της λήγει στις 7 Σεπτεμβρίου, υπονοώντας ότι το fitness tracker θα πρέπει να είναι εδώ το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Συνήθως, οι κατασκευαστές κυκλοφορούν συσκευές πριν λήξει η εμπιστευτικότητα της FCC, πράγμα που σημαίνει ότι το Amazfit Band 7 θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του αυτό το καλοκαίρι.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο