25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

AMAZFIT BAND 7 SPORTS – Παρουσιάστηκε με ZEPP OS, SPO2, MINI APPS, σε χαμηλή τιμή αλλά με μία απουσία

Η Zepp Health αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες το νέο Amazfit Band 7 με λογισμικό Zepp OS. Το νέο πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το τελευταίο Band 5, που σας το είχα παρουσιάσει όταν βγήκε και σας είχα δώσει και σωστή ελληνική μετάφραση, ΔΩΡΕΑΝ και το τονίζω αυτό γιατί πρόσφατα είχα γκρίνια για τις διαφημίσεις που υπάρχουν στο site, ΄όπως σε όλα τα site δηλαδή, για να μπορείτε ΕΣΕΙΣ να παίρνετε ότι σας δίνω εγώ ΔΩΡΕΑΝ και να μην χρειάζεται να δίνετε συνδρομή, όπως ίσως ήθελε να επιβάλλω ο φίλος μας, για να πληρώνετε εσείς τις υπηρεσίες που σας παρέχω τσάμπα τόσα χρόνια πια, ενώ μέσω των διαφημίσεων καλύπτω τα όποια έξοδα του site, διαγωνισμούς που σας κάνω, νέα προϊόντα για παρουσιάσεις, κτλ, για να γλυτώσει έτσι τις όποιες διαφημίσεις που βρίσκεται παντού πια……και λαμβάνει επίσης υποστήριξη για το Zepp OS. Μετά το Amazfit T-Rex 2 & GTS 4 Mini, είναι άλλο ένα wareable θα λειτουργεί με οικιακό λειτουργικό σύστημα το τρέχον έτος. Το νέο λογισμικό επιτρέπει επίσης στους χρήστες να χρησιμοποιούν μίνι εφαρμογές στο band. Είναι μια καλή αρχή από την εταιρεία ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν βασικές εφαρμογές στο γυμναστήριο.

Η νέα μπάντα διαθέτει οθόνη αφής HD AMOLED 1,47 ιντσών με πυκνότητα 282 PPI και ζυγίζει 28 γραμμάρια. Υποστηρίζει 120 αθλητικές λειτουργίες και διαθέτει λειτουργία ExerSense για αναγνώριση ασκήσεων. Αναγνωρίζει αυτόματα το τρέξιμο, το περπάτημα, τις ελλειπτικές προπονήσεις και τις προπονήσεις με μηχανήματα κωπηλασίας.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το Amazfit Band 7 είναι εφοδιασμένο με μπαταρία χωρητικότητας 232 mAh, που θέλει περίπου 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως μέσω του μαγνητικού φορτιστή που έχει. Η μπαταρία λειτουργεί για 18 ημέρες σε κανονική λειτουργία αναφέρει η εταιρεία, 12 ημέρες σε λειτουργία βαριάς λειτουργίας και 28 ημέρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Το Amazfit έχει φορτώσει πάνω από 50 ρολόγια (watchfaces) και υπάρχουν 8 προσαρμοσμένα πρόσωπα για να ορίσετε το δικό σας φόντο.

[affcoups id=”100303″]

Στον τομέα της υγείας, προσφέρει συνεχή καρδιακό ρυθμό, βαθμολογία ύπνου, SpO2, επίπεδο άγχους, εμμηνορροϊκό κύκλο, βαθμολογία PAI, έλεγχο κάμερας και μουσικής και λειτουργίες κλειδώματος οθόνης. Διαθέτει επίσης έναν βοηθό Amazon Alexa για να δώσει φωνητική εντολή. Μπορείτε να ορίσετε ένα ξυπνητήρι, να ορίσετε μια υπενθύμιση, να ξεκινήσετε μια προπόνηση ή να κάνετε ερωτήσεις με την Alexa. Η οθόνη του Amazfit Band 7 είναι από AMOLED, διαστάσεων 1.47″ και ανάλυσης 198×368 και PPI 282. Είναι εφοδιασμένη με Tempered glass + και anti-fingerprint coating.

Επιπλέον, είναι αδιάβροχο μέχρι και 5 ΑΤΜ και διατίθεται σε χρώματα Μπλε, Πράσινο, Μαύρο, Μπεζ, Ροζ και Πορτοκαλί. Το λουράκι του είναι από TPU, με πλάτος 16mm και 166mm-233mm ελάχιστο και μέγιστο μήκος. Το Amazfit Band 7 ζυγίζει 28g. Το νέο Amazfit Band 7 υποστηρίζει 120 sport modes.

Το νέο Amazfit Band 7 είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά στις ΗΠΑ για 49,99 $. Για να το αγοράσετε, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Amazon ή τον επίσημο ιστότοπο του Amazfit στις ΗΠΑ. Εμφανισιακά εάν προσέξετε θα δείτε ότι σας θυμίζει αρκετά το νέο Xiaomi Band 7 Pro, με μία διαφορά….δεν έχει GPS. Βέβαια η τιμή των 49.99$ που θα το βρείτε αντισταθμίζει την έλλειψη αυτή.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο