25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Amazfit Bip S – Θα παρουσιαστεί στο CES 2020 και θα έχει ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του!

Μια πιο ισχυρή έκδοση με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Amazfit Bip έρχεται σύντομα. Ονομάζεται Bip S και θα το δούμε για πρώτη φορά στο CES 2020 στο Λας Βέγκας.

Στη Huami ήταν πάντα καλοί στο ν’ αφήνουν σχόλια και hints σχετικά με τις νέες συσκευές που θα παρουσιαστούν στη σειρά της Amazfit. Έτσι, μιας και είμαστε το μοναδικό ελληνικό site που τα υποστηρίζει όλα τα gadget της εταιρείας από παλιά, ήξερα ότι η εταιρεία σχεδίαζε να ανακοινώσει τουλάχιστον τρία νέα προϊόντα στο CES 2020.

Ποιες θα είναι αυτές οι τρεις νέες συσκευές!? Η μία θα είναι μια συσκευή γυμναστικής που σχετίζεται με τα πάνινα παπούτσια που ήδη έχει βγάλει με επιτυχία, η δεύτερη θα είναι σχετικά με τα έξυπνα ακουστικά που έχουμε ακούσει εδώ και λίγες ημέρες, με ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού και η τρίτη θα είναι ένας tracker δραστηριότητας. Η τελευταία συσκευή, ο tracker δραστηριότητας αναμένετε να είναι η συσκευή που σας λέω πιο πάνω, ο ακόλουθος του πολύ πετυχημένου Amazfit Bip, το Amazfit Bip S.

Εδώ είναι  και το tweet που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά κανάλια της Huami.

[su_quote]

More powerful with an ultra-long #battery life. The #Amazfit BipS is worth the wait!

We’ll be unveiling it at #CES2020!

Learn more at https://t.co/cL92fgNp7l.#LeepOverLimits pic.twitter.com/WmEThWNbe2

— Amazfit (@amazfit) December 26, 2019

[/su_quote]

Η αλήθεια είναι ότι ο διάδοχος του Amazfit Bip έχει καθυστερήσει πάρα πολύ. Έχουν περάσει τουλάχιστον δύο χρόνια που για πρώτη φορά σας έδωσα ελληνικά, ενώ πρόσφατα ενημερώθηκε με το τελευταίο firmware. Το smartwatch αυτό χαμηλού κόστους έρχεται γεμάτο με χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένο GPS, αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και ειδοποιήσεις. Αλλά αυτό που το έκανε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, κάτι που ακόμα και τώρα το φέρνει στην πρώτη θέση, είναι η μπαταρία του που κρατάει 30 – 40 ημέρες!

Πολλοί πίστευαν ότι το Amazfit GTS, που ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι, θα ήταν μια ενημερωμένη έκδοση του Bip. Περισότερα για το GTS θα σας πω μόλις μου έρθει επιτέλους από το Banggood, είναι ένα τετράγωνο ρολόι, που θυμίζει πάρα πολύ το Apple Watch, έρχεται με 14 ημέρες ζωής και μια πανέμορφη οθόνη AMOLED υψηλής ανάλυσης. Αυτό είναι μόνο ένα, από μια πληθώρα συσκευών που ξεκίνησε από τον τεχνολογικό γίγαντα το 2019. Είναι, ωστόσο, αυτό που έχει δημιουργήσει ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η Huami δεν έχει αποκαλύψει πολλά για το Amazfit Bip S. Το μήνυμα στο twitter που σας έγραψα πιο πάνω, έρχεται με ένα σύντομο βίντεο κλιπ το οποίο δείχνει μόνο ότι το ρολόι θα είναι πολύ παρόμοιο σε σχεδιασμό με την αρχική του έκδοση. Δεν μπορούσαμε πραγματικά να εντοπίσουμε πολλές διαφορές. Προφανώς, η συσκευή θα είναι πιο ισχυρή, θα βελτιώσει την ήδη εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και θα είναι εξαιρετικά ελαφρύ και υποθέτω θα έχει ελληνικά από μόνη της, ίσως όχι από την αρχή, η Global έκδοση, κάτι που έχει αρχίσει να εφαρμόζει τελευταία σε όλα της τα Global προϊόντα η εταιρεία….επιτέλους!

Μείνετε συντονισμένοι. Όλα θα γίνουν γνωστά στο Global Product Launch της Huami στις 7 Ιανουαρίου. Το θέμα του γεγονότος έχει τίτλο “LEAP OVER LIMITS”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στον ειδικό κατάλογο CES για να λάβουν ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα Amazfit.

Για οτιδήποτε νεώτερο μάθουμε θα είμαστε εδώ φυσικά να σας πούμε!

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο