25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

AMD – Αυξήθηκε το μερίδιο της στην αγορά παιχνιδιών στο 17% λόγο έλλειψης επεξεργαστών από την Intel!

Η Intel τα κατάφερε για άλλη μία φορά, κάνοντας ένα πολύ ωραίο δώρο στην AMD.

Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, λόγω της έλλειψης επεξεργαστών Intel, οι χρήστες αναγκάζονται να στραφούν στην πλατφόρμα AMD, οδηγώντας το μερίδιο της τελευταίας στην αγορά παιχνιδιών στο 17%.

Προηγουμένως, τα στοιχεία που δημοσίευσε η στατιστική υπηρεσία Mercury Research έδειξαν ότι το τελευταίο μερίδιο της AMD στην αγορά desktop x86 ήταν στο 15,8%, ενώ η αγορά φορητών υπολογιστών ήταν στο 12,1%.

Επιπλέον, η ισχυρή απόδοση των AMD CPU οδήγησε επίσης συστήματα που είναι εφοδιασμένα με μνήμη DDR4-3200, αύξησης στη δυνατότητα overclocking της συχνότητας στα 3600 ~ 4000MHz, απογειώνοντας ακόμα περισσότερο το εκάστοτε μηχάνημα.

Η πηγή αναφέρει επίσης, ότι η τιμή των mainstream με 4 και 8GB RAM, είναι ήδη πολύ χαμηλά φτάνοντας κάτω από τα 30 και 60 δολάρια αντιστοίχως, ενώ μπορεί να μειωθεί και άλλα μέχρι το τέλος του τριμήνου, λόγο της περαιτέρω μείωσης της τιμής των μνημών που αναμένεται να δούμε.

Deal of the day: Αποκτήστε τον Ασύρματο φορτιστή της Xiaomi και το Έξυπνο Φωτάκι Νυκτός από την Yeelight με μόλις 7.96€ & 5.80€ αντιστοίχως με το κουπόνι μας από το GearVita, σε περιορισμένο αριθμό.

Μάλιστα από σήμερα θα μπορείτε να βρείτε στην αγορά Notebook που θα έχουν επεξεργαστή τον AMD Ryzen 3000 (12nm Zen + αρχιτεκτονική APU), καθώς και desktop υπολογιστές, κάτι πολύ καλό αφού έτσι θα παραμείνει εφοδιασμένη η αγορά.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο