16.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

AMD ThreadRipper – 16 πυρήνες έτοιμοι για εντυπωσιακό cryptomining!

Όλοι όσοι ασχολούνται με το cryptomining, γνωρίζουν πολύ καλά ότι για αυτή την δουλειά χρειάζεται να έχεις μία πολύ καλή κάρτα γραφικών. Αυτό γίνεται και δεν χρησιμοποιείται για αυτή την δουλειά η CPU, λόγω χαμηλής γενικής χρήσης της υπολογιστικής απόδοσης. Για τον λόγο αυτό δεν θεωρείτε κατάλληλος. Τώρα όμως ήρθαν στην επιφάνεια καινούργια δεδομένα όπου δείχνει ότι ο κορυφαίος επεξεργαστής της AMD, Ryzen ThreadRipper, δεν ήταν καθόλου αδύνατος και μπορεί να κάνει την εν λόγο δουλειά μια χαρά!

Οι δοκιμές δείχνουν ότι η απόδοση εξόρυξης 16 πυρήνων 32-thread ThreadRipper 1950X Monroe μπορεί να φθάσει τα 1483,5 H/s, ενώ με την κάρτα γραφικών GTX 1080, η συνολική απόδοση είναι 2006.8H / s,

Πιο εντυπωσιακή είναι η κατανάλωση ρεύματος, αφού με χρήση της 1950X, ολόκληρο το συστήματος καταναλώνει μόνο 246W, που σε συνδυασμό με τη GTX 1080 φτάνει τα 355W, στα οποία ο ίδιος ο επεξεργαστής όμως δεν έχει ξεπεράσει τα 160W .

Για να καταλάβετε με απλά λόγια τι σημαίνει αυτό, η 1950X μπορεί να καταναλώσει περίπου 350W, ενώ όταν η κατανάλωση ενέργειας πέσει στα 200W σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε 0,7 δολάρια ΗΠΑ ανά ημέρα ηλεκτρικής ενέργειας. Έτσι σύμφωνα με την τρέχουσα αγορά, η 1950Χ θα χρειαστεί περίπου ενάμιση χρόνο για να καλύψετε το κόστος.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi 4X – Ένα οικονομικό κινητό με καλά χαρακτηριστικά (Φωτογραφίες και βίντεο)

Όσο για τις επιδόσεις εξόρυξης του ThreadRipper, το κέρδος θα είναι πολύ καλύτερο εάν έχετε 32MB super cache L3, όπου δείχνει ότι μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Επιπλέον, καθώς 16 πυρήνων 32-thread είναι πλούσιοι σε πόρους, μπορείτε να κάνετε εξόρυξη cryptomining και ταυτόχρονα να βλέπετε μια ταινία 4K, χωρίς σπασίματα!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο