27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Redmi 4X – Ένα οικονομικό κινητό με καλά χαρακτηριστικά (Φωτογραφίες και βίντεο)

Όλοι ξέρετε ότι είμαι πολύ fan της Xiaomi. Έτσι όταν μου ζητήθηκε να προτείνω ένα κανονικό σε διαστάσεις και οικονομικό κινητό, αλλά να έχει και κάποιες δυνατότητες, το πρώτο κινητό που σκέφτηκα ήταν το Xiaomi Redmi 4X. Έτσι έψαξα και το βρήκα σε πάρα πολύ καλή τιμή στο Gearbest, απ’ όπου το παράγγειλα και μου ήρθε με Bpost, σε 15 ημέρες και χωρίς άλλα έξοδα τελωνείου!

Το Xiaomi Redmi 4X μας το παρουσίασε η εταιρεία τον Φεβρουάριο του 2017. Το κινητό μου ήρθε σε μία πολύ προστατευτική συσκευασία από το Gearbest, ώστε να είναι αδύνατο να πάθει το οτιδήποτε. Ανοίγοντας την συσκευασία, ήρθα μπροστά στις νέες συσκευασίες της Xiaomi που είναι λευκές. Το 4Χ είναι η αλήθεια ότι ίσα-ίσα φαινόταν στο κουτί.

Ανοίγοντας την συσκευασία μέσα είχε το κινητό, ένα καλώδιο με βύσμα micro USB, τον αντάπτορα για την κινέζικη πρίζα, την βελόνα για τις SIM Κάρτες και ένα εγχειρίδιο στα κινέζικα.

Το Xiaomi Redmi 4X έρχεται με μία οθόνη 5 ιντσών, 2.5D κυρτό γυαλί, 72% NTSC και αναλογία 16:9. Η ανάλυση της οθόνης είναι 720 x 1280p και είναι LCD IPS. Οι διαστάσεις του κινητού είναι 70.0 x 139.2 x 8.7 mm και ζυγίζει 150 γραμμάρια. Στο Gearbest μπορείτε να το βρείτε σε μαύρο σαν το δικό μου, ροζ και χρυσό σαμπανιζέ.

Το Xiaomi Redmi 4X έρχεται με τον οκταπύρηνο Snapdragon 435, με 8×1.4GHz ARM Cortex A53, χρονισμένο στα 1.4GHz. Για κάρτα γραφικών έχει την Adreno 505. Η συγκεκριμένη έκδοση που πήρα εγώ είναι με 2 GB RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Το κινητό κυκλοφορεί ακόμα σε 3/32 και 4/64GB, πάντα για την διεθνή έκδοση που πήρα εγώ από το Gearbest. Το κινητό μπορεί να πάρει επέκταση του εσωτερικού χώρου μέσω κάποιας MicroSD κάρτας με άλλα 64GB. Το κινητό μου ήρθε με MIUI 9 βασισμένη σε Android 7.1.2, όπως θα δείτε και μόνοι σας στο βίντεο πιο κάτω.

Από θέμα καμερών, στο πίσω μέρος θα βρούμε μία κύρια κάμερα με 13 Mpx και αισθητήρα Samsung S5K3L8, με CMOS και f/2.0. Μπροστά θα βρούμε μία κάμερα με 5 Mpx. Το Redmi 4X διαθέτει σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος, Bluetooth: 4.2, Bluetooth HID, GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou. Από αισθητήρες διαθέτει Accelerometer, Ambient Light Sensor, Gravity Sensor, Gyroscope, Infrared, Proximity Sensor. Το κινητό παίρνει δύο SIM κάρτες και είναι dual SIM dual standby, ενώ παίρνει μία Nano SIM και μία Micro SIM. Επίσης παό μπαταρία έχει μία αρκετά μεγάλη των 4100mAh.

Δείτε και το βίντεο Unboxing και πρώτο boot του κινητού

Όπως βλέπετε, το Xiaomi Redmi 4X είναι ένα ωραίο κινητό, αρκετά καλό για τα χαρακτηριστικά του, μικρό αλλά με μεγάλη μπαταρία και με τιμή μόλις 122€. Αποκτήστε το τώρα από το Gearbest και δεν θα χάσετε! Και για να το αποκτήσετε πιο φθηνά, χρησιμοποιήστε το κουπόνι που σας έχω, για να το πάρετε με 9% έκπτωση!

[wpcd_coupon id=11144]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο